Ervaringen van anderen

Ervaringen uit de praktijk

Hypnotherapie is de laatste jaren steeds bekender aan het worden door de toegepaste methode met blijvend resultaat. Op deze pagina vertellen verschillende cliënten over hun ervaringen in mijn praktijk. Zij willen hun ervaringen graag delen op op die manier andere mensen te helpen.

Afvallen/Fibromyalgie

Een zestal jaar geleden is er bij mij fibromyalgie vastgesteld, waar ik trouwens nooit in heb geloofd. Enorme spierpijn ,een grieperig gevoel, de hele tijd, ze konden mij nergens helpen. Ik moest er maar mee leren leven en af en toe een pijnstiller nemen. Daar moest ik het dus maar mee doen. Na dit alles verteld te hebben aan Kevin heeft hij de eerste sessie gewerkt aan mijn spierpijn. Nu zijn we 9 weken verder, geen spierpijn meer, geen pijnstillers meer en 12 kg lichter!!!! 


Lees hier het complete verhaal

Verlatingsangst

Kevin voelt goed aan wat er gebeurd, hoe ik me voel en waarom. In andere situaties bij hulpverleners heb ik regelmatig ervaren dat ik met de vuist op tafel moest slaan als ik uitlegde hoe ik me voelde of waar ik tegen aanliep. Zij zagen (denk ik) alleen mijn buitenkant. Bij jou kreeg meer het gevoel van een team zijn en samen ergens aan werken. Dat was erg prettig. 


Lees hier het complete verhaal

Stotteren

Eind oktober 2018 ben ik bij Kevin Boeren van Hypnose praktijk Etten-Leur geweest om mijn stotter probleem te behandelen door middel van hypnotherapie.
In eerste instantie was ik redelijk sceptisch maar door positieve verhalen van mensen om mij heen, over hypnotherapie bij andere problemen, heb ik toch de stap gewaagd. 


Lees hier het complete verhaal

Verwerking trauma’s 

Door een aantal traumatische ervaringen in mijn leven, had ik veel onrust in mijn lijf. Ik had al verschillende therapie vormen geprobeerd. Die hielpen even en daarna kwam ik weer in het oude patroon. Onverwerkte emoties die steeds weer boven kwamen. Tot er iemand met mij de mogelijkheden van hypnotherapie besprak. Ik besloot kennis te gaan maken met Kevin. De klik was er meteen. Kevin voelde meteen aan waar ik tegen aan liep. Mijn sessies waren heftig maar zo verlichtend. 


Lees hier het complete verhaal

Woedeaanvallen

Ik ben 5 weken geleden voor het laatst bij je geweest voor de derde sessie. Ik heb nog een tijd de "synchronisatie "ervaren.

Het voelt als een vorm van bewust worden dat er wezenlijk iets blijvend veranderd is omdat ik echt de demoon uit mijn lijf heb geschud als ook de eenzaamheid en verdriet  aan mijn moeder heb teruggeven.

 Het is voor mij soms nog een aparte ervaring om deze manier van "voelen "te ervaren in de zin van meer ontspannen in mijn lichaam zijn. Meer in het moment kunnen zijn. Last bij de ander laten. 

 Ook zijn boosheid en ruzie maken anders. Ik heb het tot de eerste sessie "boos zijn en ruzie maken" anders ervaren. Nu is het boos zijn of ruzie maken het "nieuwe normaal". Dat is even wennen. Hoe gaat dat dan? Het is alsof je opnieuw leert fietsen.


Lees hier het complete verhaal

Problemen met zelfbeeld

Ik kwam bij Kevin wegens problemen met mijn zelfbeeld en hierin de combinatie met seks. Na een lange periode van psychologen kwam ik niet verder. Zelfs eindigde ik meer verwart. Middels hypnose heeft Kevin een vorm van regressie toegepast. Dankzij hem heb ik mijn verleden duidelijk en helder opnieuw kunnen zien. 


Lees hier het complete verhaal

Ongewenst snaai gedrag/ Afvallen

Het gaat heel goed met me sinds de behandelingen bij Kevin. Ik eet veel minder en zit veel sneller vol. Ik drink veel water en heb geen behoefte meer aan tussendoor eten. Wat een openbaring en wat een innerlijke rust! Intussen 6 kilo er af en als het zo blijft gaan is het absoluut geen zware opgave. 


Lees hier het complete verhaal

Algemene ervaring

Een maand of twee geleden ongeveer ben ik voor drie hypnose sessies bij Kevin Boeren geweest. Deze sessies waren verspreid over een periode van ongeveer drie weken. Het intake gesprek hield Kevin op een prettige manier. Hij nam de tijd hiervoor en toen we samen vaststelden dat we op 1 lijn zaten begon de eerste hypnose sessie. Na een paar sessie merk ik nu dat ik me minder snel druk maak, beter in mijn vel zit en meer rust heb gevonden. En het voelt alsof het effect van de hypnose sessie zich nog steeds aan het ontvouwen zijn. Nieuwe inzichten, andere belevingen van situaties als daarvoor, het blijft zich ontwikkelen. 


Lees hier het complete verhaal

Alcoholverslaving

Kevin Boeren, hypnotherapeut, heeft mij verlost van mijn alcoholverslaving, onrust, onvrede en vluchtgedrag.


Lees hier het complete verhaal

Jeugdtrauma's

"Ik ben meerdere keren bij Kevin geweest in verband met de gevolgen van jeugdtrauma's op mijn verdere leven. Bij de eerste sessie liet hij me rustig kennismaken met hypnose


Lees hier het complete verhaal.

Faalangst

De faalangst was de baas over mij, het was zo sterk dat het me leven begon te beïnvloeden. Als ik had geweten dat de oplossing zo dicht bij was geweest dan had ik het veel eerder gedaan. 


Lees hier het complete verhaal.

Tandarts angst

Ik heb jarenlang een angst opgebouwd voor de tandarts.Nadat ik dit jaar een kies had afgebroken heb ik toch de keuze gemaakt om toch van mijn angst of te kunnen komen.Ik had wel eens van Hypnotherapie gehoord en dat daar mensen behandeld worden voor hun angst. Contact gehad met een praktijk bij mij in de buurt en alles uitgelegd en die stuurde mij door naar Kevin Boeren in Etten Leur. 


Lees hier het complete verhaal

Hoogtevrees

Na jaren, eigenlijk zo lang ik me kan herinneren, last gehad te hebben van hoogtevrees heb ik een paar maanden besloten om er iets aan te gaan doen. Na uitgebreid via Google gezocht te hebben bleek hypnotherapie de meest effectieve manier te zijn en heb ik meteen de sessies bij Kevin geboekt. 


Lees hier het complete verhaal.

Paniekaanvallen

Ik kwam bij Kevin binnen met ernstige paniekaanvallen en anxiety.
Was al 2 maanden het huis niet meer uit geweest en was afhankelijk van andere om aan voedsel etc te komen.Het eerste contact viel plaats over de telefoon en we hebben 25 minuten gepraat over wat er speelt en wat hij voor me kon betekenen.  


Lees hier het complete verhaal.

Auto/Rijangst

Na 3 auto ongelukken te hebben meegemaakt, had ik last van angsten bij het rijden op de snelweg. Na 2 sessies heb ik helemaal nergens meer last van.
Bedankt Kevin, ik heb mijn vrijheid weer terug.

Marjolein Dongen

Erectieproblemen-Faalangst 

Sinds het laatste half jaar lukte het mij steeds moeilijker om seks te hebben met mijn vrouw. Er was geen enkele lichamelijke oorzaak te vinden. Na 3 sessies Was de sex weer al vanouds. 


Lees hier het complete verhaal

Kattenallergie 

Na jarenlang allergisch te zijn geweest voor katten vertelde kevin mij na het afronden van zijn opleiding dat zo’n allergie ergens ontstaan is en dat je dit ook kunt verhelpen als je meer weet over het ontstaan ervan . Nieuwsgierig ben ik erin gestapt maar zeker ook wat sceptisch! Na 1 sessies durf ik te zeggen dat ik mijn neusspray en de dozen pillen heb kunnen opbergen en dat de niesbuien grotendeels verleden tijd zijn! En dat met 2 katten in huis!! Super blij mee! Heel zelden weleens een niesbui maar de pijnlijke ogen en het zieke gevoel daar ben ik inmiddels ruim 2 jaar vanaf! Ook heb ik al veel van mijn klanten ( ik ben dietist ) om uiteenlopende redenen naar kevin verwezen en met resultaat !

Verlost van haar Alcoholverslaving.

Niets hielp echt. Ook de stevige reguliere verslavingszorg, zoals Bouman en Ready for Change, werkten maar even willen zodra er iets heftigs gebeurde verviel ik weer in mijn oude gewoonte.Lees hier het complete verhaal

Afvallen met hypnotherapie 

Als sinds mijn jonge jeugd (ca 11-12 jaar) heb ik met extra kilo's gemaakt. Het vormde nooit echt een probleem. Heb altijd gesport, was altijd energiek en als het me te gek werd, ging ik weer eens op dieet. Altijd met resultaat en altijd beloofde ik mezelf het niet meer zover te laten komen. 


Lees hier het complete verhaal

Verwerking van diepste trauma

Kevin begreep wel waar ik het over had. En, wat ik in meer beoordelingen op deze site tegenkom, hij gaf me het gevoel dat we samen naar de kern van het probleem kunnen gaan. Een plan van aanpak, maar dan de intuïtieve vorm daarvan.  


Lees hier het complete verhaal

Afvallen met de virtuele maagband

Het is inmiddels alweer 8 maanden geleden dat ik voor de eerste keer kennis maakte met Kevin. Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel, was echt te zwaar en had veel lichamelijke klachten. Via een vriendin hoorde ik over de hypnose van Kevin en het virtuele maagbandje.

 Lees hier het complete verhaal

Na 74 jaar eindelijk slank

Ik ben 74 jaar en heb al vanaf mijn 12 jaar een strijd met overgewicht,
toen werd ik met
schoolonderzoek gewogen en stond de teller op 60 kg.
Mijn leven lang een strijd gevoerd tegen overgewicht.
Heeeel veel diëten gevolgd en het JOJO effect was dan tot mijn spijt
altijd aan de orde.
Dan stop ik 25 jaar geleden met roken en tot overmaat van ramp sluipt er
22 kg bij en weeg ik middels 94 kg. 

Klik hier het hele verhaal van Lia te lezen

Stoppen met roken

Hoi Kevin,

beloofd je een review te sturen. Stoppen met roken was niet mijn grootste probleem. Gestopt blijven dat was een ander verhaal. Zelfs na acht jaar kreeg ik roken niet uit mijn hoofd. Met twee sessies van Kevin, heb ik met gemak carnaval overleefd,zonder dat roken daar een onderdeel van was. Het was overal om me heen aanwezig, maar het boeide me niet meer. Bedankt Kevin . Groeten Mark.

Vliegangst

Ik ken Kevin geruime tijd. Ik weet van de ervaringen van andere dat Kevin een vakman is.
Aangezien ik een werkvakantie zou gaan maken naar India heb ik de keuze gemaakt om bij Kevin een aantal afspraken in te plannen. Met name voor mijn onmachtige gevoel in het vliegtuig. Het loslaten van de controle. We hebben een drietal heel bijzondere sessies gehad. Waarbij onderliggende patronen zijn aangepakt. Ik ben reeds terug van mijn reis naar India. Ik heb aldaar verschillende vluchten gehad. Het resultaat is dat ik zeer ontspannen in alle vliegtuigen heb gezeten. Ik heb totaal geen last meer gehad van controleverlies of onderliggende angsten. Ik ben blij met deze behandelingen en wil Kevin enorm bedanken voor deze ervaring en het creëren van het vrije gevoel dat ik ervaar in een vliegtuig. Ik vind het een aanrader.  Kevin bedankt.

Oude pijnen los laten

‘’Na een aantal sessies bij Kevin kan ik zeggen dat ik weer helemaal mezelf ben en vooral mag zijn! Kevin heeft me naast de hypnotherapie ook mooie inzichten gegeven als coach. Vanaf de eerste afspraak voelde het vertrouwd en hij kwam er vrij snel achter waar ‘mijn probleem’ lag.  

De combinatie van hypnotherapie en coaching heeft mij enorm geholpen. Kevin is rustig, oordeelt niet, luistert echt naar je probleem, adviseert en neemt alle tijd voor je. Als ik behoefte heb om weer even mijn hoofd leeg te maken plan ik weer een afspraak in als ‘onderhoud’.

Kan het echt iedereen aanraden, want het is een kadootje voor jezelf! Dank je wel Kevin!’’

d het een aanrader.  Kevin bedankt.

Verlatingsangst 

Ik ben 2 maal onder hypnose geweest bij Kevin en ik heb daarna nog 1 coaching gesprek gehad.

Het heeft mij geholpen en ik sta nu veel bewuster in het leven mbt het probleem wat ik had.

Mijn verlatingsangst bekijk ik nu met andere ogen, de oorsprong is achterhaald en hypnose

heeft ervoor gezorgd dat ik los gekoppeld ben van die angst. Ik ben mij bewust van mijn

gevoelens en handelingen en mede door de persoonlijke hypnose tape die Kevin voor mij

gemaakt heeft, blijf ik met beide benen op de grond staan. Ik raad het iedereen aan!

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?