Vrijheid en geluk

Over mij

Naar aanleiding van emotionele processen in mijn eigen leven ben ik getransformeerd naar de persoon die ik nu mag zijn. Tijdens deze persoonlijke ontwikkeling ben ik er achter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Vroeger was dit een belemmering in mijn leven, maar nu heb ik dit mogen ombuigen naar mijn kracht. Ik heb namelijk daardoor een groot empathisch vermogen en ik kan hierdoor vaak snel de vinger op de kern van het probleem leggen. Ik zie het dan ook als mijn roeping om mensen vrijheden en geluk te geven in het leven.

De therapie

In dec 2016 ben ik afgestudeerd als gediplomeerd hypnotherapeut. In loop der jaren heb ik nog diverse andere opleidingen gevolgd waardoor ik nu een hele tool box heb aan methodieken. In mijn therapie focus ik op de kern van het probleem en de persoonlijke ontwikkeling van de mens en ik richt me dus bij ieder consult op de persoon zelf. Hierbij denk ik in kernoplossingen en neem ik graag blokkades weg bij mensen. Ik wil graag dat zij zich bewust worden van het onderliggende probleem. In mijn therapie geef ik ingrediënten mee om tot de oplossing van dit probleem te komen, die dan later nog doorwerken.

Lees hier meer over mijn werkwijze

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je eigenaar van je probleem wilt worden, de weg naar je vrijheid heel dichtbij is. Ieder mens is uniek en daar stem ik me graag op af.

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?