Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Woedeaanvallen 

"Kevin, het is echt werkelijk het mooiste cadeau wat ik mijzelf had kunnen geven. "

Ik ben 5 weken geleden voor het laatst bij je geweest voor de derde sessie. Ik heb nog een tijd de "synchronisatie "ervaren.

Het voelt als een vorm van bewust worden dat er wezenlijk iets blijvend veranderd is omdat ik echt de demoon uit mijn lijf heb geschud als ook de eenzaamheid en verdriet  aan mijn moeder heb teruggeven.

 Het is voor mij soms nog een aparte ervaring om deze manier van "voelen "te ervaren in de zin van meer ontspannen in mijn lichaam zijn. Meer in het moment kunnen zijn. Last bij de ander laten. 

 Ook zijn boosheid en ruzie maken anders. Ik heb het tot de eerste sessie "boos zijn en ruzie maken" anders ervaren. Nu is het boos zijn of ruzie maken het "nieuwe normaal". Dat is even wennen. Hoe gaat dat dan? Het is alsof je opnieuw leert fietsen.

 Ook voel ik letterlijk dat ik door een andere bril naar de wereld kijk. Naar de natuur en materie en vooral naar mensen in mijn omgeving. Daar voel ik iets anders bij.

Opvallend voor mij is dat ik minder behoefte heb aan andermans drama en dat dat mij ook gaat tegenstaan als ik hiermee in mijn omgeving mee geconfronteerd word.

 Ik kan ook beter mijn grenzen aangeven.
Het lukt mij nu om echt eerlijk te zijn hoe ik iets ervaar en hoe ik de ander ervaar. 

 En daarnaast kan ik beter voor mijzelf opkomen. Ook dat is wennen.

 Ik kan zelfs (en ik geloof bijna niet dat ik dit opschrijf) met compassie kijken naar de periodes dat ik echt zwarte dagen had en zoveel mentale pijn heb ervaren en mij zo intens alleen en eenzaam heb gevoeld. 

 Kortom....het voelt als een blijvende verandering waar ik dagelijks bewust mee bezig ben en waar ik zeker met vallen en opstaan elke dag weer meer over mijzelf leer.

 

Kevin, het is echt werkelijk het mooiste cadeau wat ik mijzelf had kunnen geven. Heel erg dank voor jouw intuïtie en coaching!! Ik heb mij vanaf moment 1 veilig gevoeld.

 

Het lijkt mij ook mooi om over een tijdje bij jou een sessie intuïtieve coaching te doen.

--


Terug naar alle klantreacties

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?