Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Tarieven

De beste investering zit in jezelf

Ieder probleem verdient zijn unieke aandacht. Ieder mens is uniek, dus ook jij. Daarom wordt tijdens de sessies niet met een standaard protocol gewerkt, maar wordt elke sessie helemaal op jou afgestemd.

Tarieven

De prijs voor elke sessie is slechts € 165,- euro*. De eerste sessie duurt ongeveer 90 minuten en de vervolgsessies duren tussen de 60 en 90 minuten.

Indien je aanvullend verzekerd bent en je wil graag weten of jouw behandeling gedeeltelijk vergoed wordt. Lees dan onze FAQ pagina onder het kopje vergoedingen. 

Wil jij de kracht van het onderbewustzijn ervaren en gaan voor verandering? Maak dan een afspraak of neem contact op.

Vergelijk de resultaten zelf

Onderzoek heeft aangetoond dat Hypnotherapie snel resultaat geeft. Gemiddeld heeft Hypnotherapie al resultaat na 3 behandelingen. Andere therapieën zoals Psychotherapie of Cognitieve gedragstherapie hebben significante meer behandelingen nodig voor hetzelfde resultaat.

Afspraak maken?

Wil je weten of ik jou kan helpen bij de blokkades en patronen die je onbewust hebt gecreëerd? Je kunt mij bereiken via telefoon, mail of het aanvraagformulier.

Je kunt ook direct een afspraak inplannen. Neem contact op en kom tot de kern van jouw probleem.

Klacht en tuchtrecht

Uiteraard hoop ik van harte dat onderstaande links niet nodig zullen zijn. Als je ontevreden bent over de therapie, of over mijn benadering, dan nodig ik je van harte uit om hier met mij over in gesprek te gaan. Voor het slagen van de therapie is het heel belangrijk dat de relatie tussen therapeut en cliënt goed is.
Mochten er toch dingen zijn waar je tegenaan loopt dan kun je bij onderstaande instanties terecht.

Mijn praktijk valt onder het klachtrecht van de NBVH en het tuchtrecht van de RBCZ.

Ik ben aangesloten bij de geschillencommissie van de SCAG.