Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Hypnotherapie in Utrecht

Wat is hypnotherapie?

Overweeg je hypnotherapie, maar denk je bij het horen van het woord "hypnose" meteen aan de spectaculaire shows die je wellicht op televisie of in het theater hebt gezien? Het is belangrijk te weten dat hypnose verder gaat dan entertainment; het is een krachtige therapievorm met een rijke geschiedenis en stevige wetenschappelijke erkenning. Bij Hypnose Praktijk Utrecht ontdek je de diepgaande mogelijkheden van hypnotherapie, waarbij je toegang krijgt tot je onderbewustzijn om belemmerende patronen en blokkades te doorbreken.


Denk hierbij aan diverse uitdagingen, zoals angsten en fobieën, alcoholverslaving, depressie, eetstoornis, traumaverwerking, gokverslaving,  paniekaanvallen, slaapproblemen maar ook afvallen.


Bij hypnotherapie draait het niet om het aanleren van deze specifieke gedragspatronen. Integendeel, tijdens een hypnosesessie worden de diepere oorzaken van je problemen onderzocht en herzien, wat de weg vrijmaakt voor positieve veranderingen. Deze veranderingen worden vervolgens geïntegreerd in je bewustzijn, waardoor je gedrag en gedachtepatronen worden aangepast. Het is alsof je hersenen opnieuw worden geprogrammeerd door onze hypnotherapie in Utrecht, waardoor je bewuste en onderbewuste geest weer in harmonie zijn. Door de kern van het probleem aan te pakken en het los te laten, wordt het ongewenste gedrag niet langer gestimuleerd.


Ontdek de transformerende kracht van hypnotherapie bij hypnose praktijk Utrecht en laat je begeleiden op jouw persoonlijke reis naar groei en welzijn. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar een leven in balans.

Hoe gaat hypnotherapie in Utrecht bij Kevin Boeren in zijn werk?

In onze hypnose praktijk in Utrecht creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij je comfortabel voelt om aan je persoonlijke doelen te werken. Die van Kevin Boeren, willen we graag uitlichten. Elk individu en elke therapie is anders, maar door de jaren heen heeft Kevin Boeren een eigen methodologie ontwikkeld die je snel en effectief naar positieve resultaten leidt via hypnotherapie in onze praktijk in Utrecht.

Bij Hypnose Praktijk Utrecht vindt een uitgebreide intake plaats waarbij we samen jouw problematiek bespreken.

Na het eerste contact met Hypnose Praktijk Utrecht, streeft Kevin Boeren ernaar om zo snel mogelijk een persoonlijke ontmoeting met je te regelen. Ongeveer een week voor de geplande eerste sessie ontvang je vanuit onze hypnose praktijk in Utrecht een intakeformulier. Tijdens de eerste sessie, die plaatsvindt in onze praktijkruimte in Utrecht, wordt er ruim de tijd genomen voor een grondig intakegesprek. Kevin zal je begeleiden vanuit zijn intuïtie, waardoor je meer bewust wordt van de kern van je problematiek. Dit is een cruciale stap waarin de meeste mensen ervaren dat de essentie van hun problemen wordt aangepakt.


Bovendien zal Kevin tijdens dit gesprek duidelijk uitleggen welke stappen jullie gaan nemen in het therapieproces, zodat je volledig op de hoogte bent van wat je kunt verwachten.

Kennismaking met hypnotherapie in Utrecht door middel van eenvoudige oefeningen

Om vertrouwd te raken met de essentie van hypnotherapie in Utrecht, zullen we samen een aantal oefeningen uitvoeren. Deze oefeningen volgen nadat jouw specifieke probleem op de juiste manier is geïdentificeerd, meestal tijdens de eerste sessie. Door middel van eenvoudige praktijken zul je ontdekken dat het ervaren van hypnose een ontspannende ervaring is, waarbij je volledig bewust blijft van wat er gebeurt.


Het doel van deze oefeningen is om het onderliggende gevoel te achterhalen, waardoor een solide basis wordt gelegd voor het doorbreken van negatieve patronen tijdens vervolgsessies. Het identificeren van dit onderliggende gevoel is essentieel; het is het verankerde gevoel dat je vaak onbewust met je meedraagt en waarvan je misschien niet eens weet hoe het is ontstaan. Met behulp van hypnotherapie in Utrecht gaan we samen op zoek naar de oorsprong van dit onderliggende gevoel en hoe het patroon zich heeft ontwikkeld.

Rustige afsluiting en evaluatie van de hypnose in Utrecht

Na de hypnose sessie zorgt Kevin Boeren persoonlijk voor een rustige afsluiting en bespreekt hij met jou hoe je de sessie hebt ervaren. Het is voor hem van groot belang dat jouw eerste kennismaking met hypnose in Utrecht ontspannen verloopt en dat alle aspecten helder en praktisch worden uitgelegd, zodat jullie snel stappen kunnen zetten richting het oplossen van jouw probleem. Kevin zal na de sessie alle inzichten en bevindingen voor je samenvatten, zodat je deze praktisch kunt toepassen in je dagelijks leven.

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?