Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Hypnotherapie in Delft

Wat is hypnose?

Hypnose is alleen entertainment, toch? Fout! De waarheid over hypnose is dat het een krachtige therapievorm met een lange geschiedenis en wetenschappelijke erkenning. Wist je dat we minstens 95% van onze handelingen onbewust doen? Hypnotherapie bij Kevin Boeren in de omgeving Delft helpt je om belemmerende blokkades of patronen te doorbreken door rechtstreeks contact te maken met je onderbewustzijn. Bent u het beu om te worstelen met angsten, verslavingen of andere problemen? Verbreek belemmerende patronen en transformeer je leven met hypnotherapie in Delft.


Denk hierbij aan problemen zoals angsten en fobieën, alcoholverslaving, depressie, eetstoornis, traumaverwerking, gokverslaving,  paniekaanvallen, slaapproblemen en zelfs afvallen.


Niemand wordt geboren met deze problemen. Onder hypnose wordt het dieperliggende gevoel dat aan de basis ligt van deze problematiek opgespoord en getransformeerd. Deze veranderingen worden vervolgens doorgevoerd naar je bewustzijn, waardoor ook je (ongewenste) gedrag verandert. Je zou kunnen zeggen dat de hypnotherapie in Delft je helpt om jezelf te herprogrammeren, zodat je bewustzijn en onderbewustzijn weer harmonieus samenwerken. Door de kern van het probleem aan te pakken en los te laten, zorgt onze hypnotherapie ervoor dat je niet langer getriggerd wordt om het ongewenste gedrag te vertonen.

Hoe gaat hypnotherapie van  Kevin Boeren in omgeving Delft te werk?

Geen enkele therapie is hetzelfde. Kevin heeft in de loop der tijd een eigen, effectieve methode ontwikkeld. Met deze methode kun je snel en doelgericht positieve resultaten bereiken door middel van hypnose in zijn praktijk in de omgeving van Delft. 

Uitgebreide hypnotherapie intake in Delft (samen jouw problematiek bespreken)

Kevin streeft ernaar om zo snel mogelijk een persoonlijke ontmoeting te plannen. Een week voor jullie eerste afspraak ontvang je een intakeformulier van de hypnotherapie in Delft. Tijdens het eerste half uur van de eerste sessie in zijn praktijk, zal Kevin een uitgebreid intakegesprek met je voeren. Kevin zal je intuïtief coachen om meer inzicht te krijgen in de oorsprong van jouw probleem. Veel mensen ervaren dit als een directe aanpak van de kern van hun probleem. Daarnaast zal hij helder uitleggen welke stappen jullie samen zullen nemen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. 

Leren wat hypnotherapie in de omgeving Delft inhoudt door het doen van eenvoudige oefeningen

Tijdens de eerste sessie identificeren we jouw specifieke probleem. We doen eenvoudige oefeningen om vertrouwd te raken met de hypnose-ervaring. Je ontdekt dat hypnose een ontspannen toestand is waarin je volledig bewust blijft van wat er gebeurt. 


We identificeren het diepgewortelde gevoel achter jouw probleem. Dit gevoel vormt de basis voor het doorbreken van negatieve patronen in latere sessies. 


Dit gevoel draag je onbewust met je mee, vaak zonder de oorsprong te kennen. Samen onderzoeken we hoe dit gevoel is ontstaan en hoe het patroon zich heeft ontwikkeld. Door deze aanpak kunnen we effectief werken aan jouw welzijn en het doorbreken van negatieve patronen.

Afsluiting en bespreken hoe je de hypnose sessie in Delft ervaren hebt

Voor Kevin Boeren staat jouw welzijn voorop. Hij zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens jouw eerste kennismaking met hypnose in Delft. De eerste sessie verloopt ontspannen en rustgevend, met heldere en praktische uitleg over wat hypnose inhoudt en hoe het werkt. Zo kunnen jullie samen snel en effectief werken aan het oplossen van jouw probleem. Na afloop van de sessie vat Kevin Boeren alle inzichten zorgvuldig samen, zodat je deze direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?