Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Hypnotherapie in Amersfoort

Wat is hypnose?

Beschouw jij hypnose enkel als amusement, zoals in shows of op het podium? Dan heb je het mis! Hypnose is een krachtige behandelmethode met een rijke historie en wetenschappelijke onderbouwing. Wist je dat we minstens 95% van onze acties onbewust uitvoeren? Hypnotherapie bij Kevin Boeren in Amersfoort helpt je om belemmerende patronen of blokkades te doorbreken door direct in contact te komen met je onderbewustzijn.


Niemand wordt geboren met problemen zoals angsten en fobieën, alcoholisme, depressie, eetstoornis, traumaverwerking, gokverslaving,  paniekaanvallen, slaapproblemen en zelfs afvallen. Onder hypnose wordt het onderliggende gevoel dat aan de basis ligt van deze problematiek getraceerd en veranderd.


Onder hypnose wordt het onderliggende gevoel dat aan de basis ligt van deze problematiek getraceerd en veranderd. Deze veranderingen worden vervolgens doorgevoerd naar je bewustzijn, waardoor ook je (ongewenste) gedrag verandert. Je zou kunnen zeggen dat de hypnotherapeut in Amersfoort je helpt om jezelf opnieuw te programmeren, zodat je bewustzijn en onderbewustzijn weer in harmonie samenwerken. Door de kern van het probleem aan te pakken en los te laten, zorgt hypnotherapie ervoor dat je niet langer getriggerd wordt om het ongewenste gedrag te vertonen.

Wat is de manier van werken bij hypnotherapeut Kevin Boeren in omgeving Amersfoort?

Uiteraard heeft elke hypnotherapeut zijn eigen unieke aanpak, en Kevin Boeren is daar geen uitzondering op. Hoewel elke therapiesessie uniek is, heeft Kevin door de jaren heen een specifieke methode ontwikkeld die binnen zijn praktijk in de regio Amersfoort vaak snel tot positieve resultaten leidt. Een unieke aanpak binnen zijn hypnotherapiepraktijk in Amersfoort, gericht op snelle resultaten. Kevin Boeren is gespecialiseerd in het aanpakken van diverse problemen met behulp van hypnotherapie. 

Uitgebreide Intake waarbij jouw problematiek besproken wordt

Na een eerste kennismaking met Kevin Boeren, hypnotherapeut gevestigd in Amersfoort, zal hij snel een persoonlijke afspraak inplannen. Ongeveer een week voor deze sessie ontvang je een intakeformulier. Wat kun je verwachten tijdens de eerste sessie in zijn praktijk?

  • Intuïtieve intake: Een uitgebreid intakegesprek van 30 minuten, waarin Kevin zijn intuïtie gebruikt om de kern van jouw probleem te doorgronden.

  • Direct resultaat: Vaak ervaren cliënten dat dit al leidt tot het direct aanpakken van de kern van hun probleem.

  • Duidelijk stappenplan: Kevin zal helder uitleggen welke stappen jullie samen gaan zetten, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Afsluiting en bespreken hoe je de hypnose sessie in Amersfoort ervaren hebt

Jouw welzijn staat centraal bij Kevin Boeren. Hij vindt het belangrijk dat jouw eerste ervaring met hypnose in Amersfoort ontspannen is en dat je heldere en praktische uitleg krijgt. Zo kunnen jullie samen snel aan de slag om jouw probleem op te lossen. Jouw eerste hypnose sessie in Amersfoort is gericht op ontspanning. Je krijgt praktische uitleg over hypnose, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Samen werken jullie direct aan het oplossen van jouw probleem. Na de sessie zal hij alle inzichten nauwkeurig voor je samenvatten, zodat je deze meteen kunt gebruiken in je dagelijks leven.

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?