Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Virtuele maagband Tilburg

Afvallen met Virtuele maagband hypnose in Tilburg

Wanneer het op afvallen aankomt, zijn de meeste mensen hier dag in dag uit op een bewust niveau mee bezig. Het zou kunnen zijn dat je ondertussen al veel verschillende manier hebt geprobeerd om gewicht kwijt te raken, maar toch last blijft houden van het vervelende jojo-effect. Hierdoor houd je keer op keer een naar gevoel over aan jouw aangepaste manier van eten. Nog niet alles is verloren! Er zijn gelukkig andere manieren af te vallen zonder dieet en of pillen. Er is vanuit Engeland sinds een paar jaar de vernieuwde hypnose maagband techniek overgekomen. Hiermee kun je wél aanhoudend gewicht verliezen en bovenal op een stabiele en fijne manier je eetpatroon wijzigen.

Middels deze techniek kun je op een natuurlijke en verantwoorde wijze afvallen, zonder dieet gevoel. Dit is de Virtuele Maagband. Hieronder licht ik toe wat het Virtuele maagband programma inhoudt.

Hoe gaat Kevin Boeren in omgeving Tilburg te werk?

Iedere hypnotherapeut heeft zijn of haar eigen werkwijze en die van Kevin lichten wij graag toe. Elke therapie is verschillend, echter heeft Kevin Boeren in de loop der jaren een eigen methodiek ontwikkeld zodat je snel middels hypnose binnen zijn praktijk in omgeving Tilburgtot positieve resultaten kunt komen.

Uitgebreide Intake waarbij jullie samen jouw problematiek bespreken

Nadat je contact met Keven Boeren hebt opgenomen, zorgt hij het liefst dat jullie elkaar zo spoedig mogelijk face to face kunnen spreken. Een week voor de eerste sessie krijg je vanuit de hypnotherapeut in Tilburg een intakeformulier toegestuurd. In het eerste half uur van de eerste sessie op de praktijk zullen jullie een uitgebreid intakegesprek doen en begint hij je te coachen vanuit zijn intuïtie om meer bewust te worden van het patroon van je probleem. Hierdoor ervaren de meeste mensen het gevoel dat de kern van het probleem aangepakt wordt. Tevens legt hij duidelijk uit wat de stappen zijn die jullie gaan ondernemen, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren.

Kennismaking met hypnose in omgeving Tilburg door middel van eenvoudige oefeningen

Om bekend te raken met wat hypnose nu precies inhoudt, zullen jullie een aantal oefeningen doen. Dit doen jullie nadat jouw probleem op de juiste manier is geïdentificeerd (doorgaans de eerste sessie). Door deze simpele oefeningen zul je er achter komen dat onder hypnose zijn een ontspannen ervaring is waarbij je zelf precies weet wat er gebeurt.

Zorgen dat het onderliggende gevoel achterhaald wordt, zodat er een basis gelegd wordt waarmee we in een vervolgsessie negatieve patronen kunnen doorbreken Het identificeren van hetgeen waar jij met worstelt, noem je ook wel het onderliggende gevoel achterhalen.

Dit is het verankerde gevoel dat jij altijd onbewust met je meesleept en waarvan je vaak niet weet hoe je er bij bent gekomen. Met behulp van hypnotherapie in omgeving Tilburg kunnen jullie gaan kijken waardoor het onderliggende gevoel ontstaan is en hoe je dit patroon ontwikkeld hebt.

Rustige afsluiting en bespreken wat je van de hypnose sessie vond

Kevin Boeren vindt het persoonlijk belangrijk dat jouw eerste ervaring met hypnose in Tilburg ontspannen aanvoelt en dat alles duidelijk en praktisch wordt uitgelegd, zodat jullie snel afscheid van jouw probleem kunnen gaan nemen. Na de sessie zal hij alle inzichten voor je samen bundelen zodat je hier praktisch mee aan de slag kunt in je dagelijkse leven.

Komt dit bekend voor?

Waarschijnlijk herken je het wel: wanneer je op de bank zit en bewust heel goed weet dat je niet naar de kast moet lopen om er iets te snaaien uit te halen, maar binnenin zit een innerlijke drang die sterker is dan jouw wilskracht. Dit is je onderbewustzijn wat spreekt. Het letterlijk knagende gevoel om toch te snacken domineert jouw wilskracht en heeft ook in de meeste gevallen de overhand.

Ditzelfde kan voorkomen als je de onweerstaanbare behoefte voelt om of nogmaals op te scheppen bij het avondeten (terwijl je eigenlijk al voldoende hebt gegeten) of wanneer je het idee hebt dat je vol opgeschepte portie per se leeg moet eten. Uiteindelijk lijkt het of je maar geen voldaan gevoel krijgt op dat moment.

In het geval dat het voor jou moeilijk blijkt om ‘nee’ te zeggen, je in te houden bij het snoepen of om nogmaals op te scheppen, kan een Virtuele Maagband laten plaatsen onder hypnose bij mijn praktijk in Tilburg, uitkomst bieden.

Door jouw maag omvang op onbewust niveau te verkleinen onder de juiste begeleiding, zal het onderliggende gevoel wat jou aanzet tot snaaigedrag, worden weggenomen. Daarbij verdwijnt ook de sensatie van trek en honger, zodra je lichaam voldoende heeft gehad. Op deze manier krijg je een vol(daan) gevoel en ga je weer met je maag eten in plaats van met je ogen.

Wat is de Virtuele Maagband?

Bij het Virtuele Maagband Programma wordt er een techniek gebruikt die het onderbewustzijn suggereert dat er een band om je maag zit. Hiermee verlies je dus gewicht.

Voor het Virtuele Maagband Programma onder hypnose of het hebben van een ‘Virtuele Maagband’ hoef je niet geopereerd te worden. Deze techniek wordt door hypnotherapeuten  gebruikt om enkel het onderbewustzijn te doen geloven dat er een maagband is aangebracht. Hiermee bewerkstellig je dat je op een onbewust niveau zult geloven dat je de fysieke procedure hebt gehad en je maag kleiner is geworden.

Hoe gaan we te werk?

Natuurlijk heeft elke therapeut een eigen werkwijze, ook als het gaat om de Virtuele Maagband . Het plaatsen van deze band moet je in ieder geval zien als een procedure die, net zoals bij een echte operatie, afgerond moet worden.

Deze voltooiing doen we in 3 sessie, waar elke keer een week tussen zit. Gedurende deze sessies zullen we niet alleen bezig zijn met het plaatsen van de Virtuele Maagband onder hypnose in mijn Tilburg praktijk, maar kijken we direct naar het onderliggende gevoel wat er voor zorgt dat jij meer eet dan nodig is.

Naar mijn mening pakken we hierdoor de kern van het probleem aan en is de maagband die onder hypnose wordt aangebracht enkel een tool, die er voor zorgt dat jij het verzadigde gevoel behoudt. Op deze manier voorkomen we ook het welbekende jojo-effect. Een maand na de derde sessie sluiten de hypnotherapie af door een vierde sessie in te plannen. In deze sessie geef ik nogmaals persoonlijke begeleiding voor jouw leven met de nieuwe maag omvang.

Sessie 1 - Intake

Zodra je de eerste keer bij mijn praktijk in Tilburg binnenloopt voor de Virtuele Maagband onder hypnose  , zal er een uitgebreid intakegesprek plaatsvinden. Het is hierbij van belang dat we een duidelijk beeld scheppen van waar jij precies tegenaan loopt. Een eventuele eetstoornis wordt hierdoor bijtijds opgemerkt en zo kan ik een inschatting maken of het Virtuele Maagband Programma geschikt is voor jou. We gaan tijdens deze intake op zoek naar het antwoord op de vraag: Hoe komt het dat er iets sterker is dan jouw wilskracht om naar de (koel)kast te lopen?

Tijdens deze eerste sessie laat ik je ook kennis maken met hypnotherapie. Vanuit daar gaan we gelijk aan de slag met je onderbewustzijn. Na de eerste sessie ga je dan ook al direct met mooie inzichten naar huis en is er een basis gelegd waardoor de drang naar snoepen of snaaien weggenomen is.

Sessie 2 -  Plaatsing Virtuele Maagband

Gedurende de tweede sessie zal ik je meer bewust maken van het feit dat je met je maag in plaats van je ogen behoort te eten.Tijdens deze sessie gaan we verder met uitbouwen van het nieuwe patroon waar we bij de eerste sessie mee begonnen zijn. Dit bewerkstelligt dat je telkens een voldaan gevoel zult hebben tot de volgende maaltijd.

Tijdens sessie 2 aan mijn praktijk in Tilburg zullen we ook de Virtuele Maagband onder hypnose gaan plaatsen. Nadat je onder hypnose bent gebracht, zal ik jouw onderbewustzijn vertellen dat je maag verkleind wordt aan de hand van een operatie. Ik licht toe dat er een bandje wordt geplaatst die er voor zorgt dat je maaginhoud minder groot is dan voorheen. Ondanks het feit dat jij zelf bewust weet dat er geen mes aan te pas komt, reageert jouw onderbewustzijn op de suggestie dat dit wel zo is en je zult dit ook daadwerkelijk voelen. 

Na de virtuele operatie krijg je een Mp3 mee om naar te luisteren, elke dag minstens 1x, gedurende 4 weken. Deze geluidsopname versterkt het effect en het is absoluut essentieel om er elke dag naar te luisteren. Het liefst op een vast moment, bijvoorbeeld vlak voor het avondeten of slapen gaan.

Sessie 3 - Uitbouwen

Nu dat de Virtuele Maagband geplaatst is en je een week lang met jouw nieuwe maag omvang hebt rondgelopen, gaan we evalueren hoe het de afgelopen tijd met eten en afvallen is gegaan. Belangrijk is hierbij dat het eerder genoemde onderliggende gevoel definitief is verdwenen. Is dit nog niet het geval? Dan werken we hier verder aan in deze sessie. Tevens kijken we of de band eventueel strakker gezet moet worden en leer ik hoe jij door middel van zelfhypnose de band zelf strakker kunt zetten. suggestie

Sessie 4 – Evaluatie & Coaching

Je hebt nu minimaal 4 weken geleefd en gegeten met je Virtuele Maagband Programma. Daarbij heb je dagelijks de MP3 geluisterd en ben je met mijn advies aan de slag gegaan. Het onderliggende gevoel is aangepakt. Je kunt deze sessie beschouwen als een positieve APK waarbij we finetunen en uitvoerig bespreken hoe het je afgelopen periode is gegaan.  Ik geef je daarnaast verdere persoonlijke begeleiding en indien nodig, zetten we samen de Virtuele Maagband strakker. Tijdens deze laatste sessie gaan we ook het patroon verder uitbouwen, zodat het een normale manier van leven voor je wordt zonder dieet gevoel.  

Samen zorgen we ervoor dat jij je weer goed voelt!

Voordelen van de Virtuele Maagband onder hypnose bij mijn praktijk in Tilburg

1. Je krijgt voldaan gevoel, zonder dieet gevoel

2. Je hebt geen honger of trek tussen maaltijden

3. Je hebt geen bijwerkingen zoals bij een echte maagband

4. Je krijgt goede begeleiding achteraf

5. Je hebt zelf iets gecreëerd om snoepen en snaaien weg te halen

6. Je vermijdt het jojo effect

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?