Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Trauma hypnose Etten Leur

Bij een trauma hypnose Etten Leur toepassen

Loop jij eigenlijk al tijden met een trauma rond? Helaas maken we in het leven niet alleen maar mooie dingen mee. Bijna iedereen heeft te kampen met vervelende zaken. Soms kan dit je leven helemaal gaan beheersen. Eigenlijk wil je dat niet. Probeer jij daarom ook om de pijn en het verdriet zo ver mogelijk weg te stoppen? Je doet je best om het te vergeten en dan kun je gewoon verder met je leven. Helaas komen deze nare gevoelens toch vaak weer naar boven. Dat kan komen door een bepaalde gebeurtenis, maar het kan ook alleen in je gedachten of in je dromen dat je ermee geconfronteerd wordt. Het probleem kan zelfs zo groot worden dat je niet goed meer functioneert. Loop er daarom niet mee door, maar kies voor een oplossing. Een ervaring die jij emotioneel gezien niet kon verwerken blijft je anders constant belemmeren. Hypnose biedt een oplossing.

Met hypnose trauma Etten Leur behandelen

Bij trauma hypnose in Etten Leur toepassen is heel effectief. Bij hypnose is de drempel laag om de negatieve momenten of gevoelens te verwerken. Wat we gaan doen is de negatieve lading ombuigen. Deze moet naar een neutraal niveau. Het mooie aan hypnotherapie is dat je de nare gedachten en gevoelens kunt verwijderen. Deze ga je dan vervangen door positieve gevoelens. Met hypnotherapie krijg je de sleutel tot je onderbewustzijn in handen. Daarmee kun je grote veranderingen creëren.

Weinig sessies nodig bij hypnose trauma Etten Leur

Door middel van hypnose je trauma Etten Leur oplossen hoeft niet veel tijd te kosten. Als je met een trauma naar een arts gaat en deze schrijft je een therapie of medicatie voor, dan ben je voorlopig nog wel even bezig. Bij hypnose is dat niet het geval. We hebben in de meeste gevallen aan 3 sessies genoeg. En je zult al na de eerste sessie verlichting ervaren. We gaan de negatieve lading van een bepaalde ervaring omzetten in een positieve of normale lading. Je hoeft de negatieve gevoelens niet langer te verstoppen. Je gaat juist op een veilige manier de negatieve gevoelens verwerken. Maak een afspraak. Kies voor verandering. Het is fantastisch om je na de sessies weer helemaal vrij te voelen.

Het ligt nog in je onderbewustzijn

Met hypnotherapie is de drempel erg laag om de negatieve gevoelens, negatieve momenten of minder fijne beelden op een aangename en helende manier te gaan verwerken. We gaan de negatieve lading ombuigen naar een neutraal niveau. Met hypnotherapie kun je het nare gevoel elimineren en vervangen door een positief gevoel. Hierdoor kun je weer op een neutrale manier aan een moment of situatie terug denken. De stap naar verlossing is dichterbij dan je denkt.

Kort samengevat:

  • De negatieve lading van een ervaring wordt omgezet in een normale of positieve lading;
  • De negatieve gevoelens van een trauma hoef je niet meer te omzeilen of weg te stoppen;
  • Je verwerkt op een veilige manier de negatieve gevoelens die zijn ontstaan na een trauma;
  • Je voelt jezelf weer vrij.

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?