Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Narcistisch slachtoffer syndroom (NSS)

Verhelp NSS met hypnose en regressie therapie

Voel jij dat er iets niets klopt in je relatie met je partner, één van je ouders of beide ouders of je leidinggevende? Ervaar jij constant verwarring iedere keer dat je in contact bent met deze persoon? Word je regelmatig vernederd of klein gemaakt? Kun je nooit iets goeds doen? Heb je te maken met onredelijke verwachtingen?

Voel je je machteloos, heb je last van woede, verwarring en voel je je niet begrepen? Ben je constant moe en ervaar je depressieve gevoelens? Voel je regelmatig stress en spanning als je in contact komt met deze persoon? Vertrouw je niet meer op je eigen gevoel? Ben je je zelf kwijtgeraakt?

Dan heb je een verhoogde kans dat je gedurende een lange periode gebukt gaat onder narcistisch misbruik. Je zit dus in een zeer ongezonde relatie voor je eigen lichaam en geest

Wat zijn de kenmerken van narcisme en psychopathie:

Personen met een narcistisch persoonlijkheidsstoornis hebben een overdreven gevoel van eigenwaarde. Een sterk gevoel van belangrijk zijn, slimmer zijn. Ze zijn degene die hiërarchisch het hoogst staan.  

Daarnaast zie je regelmatig  dat ze compleet geen inlevingsvermogen hebben. Sterker nog ze zijn helemaal niet geïnteresseerd in jouw gevoelens of gedachten. Het laat ze compleet koud of jij je gekwetst voelt door hun doen en laten. Als ze zien dat je gekwetst en verward bent, versterkt dat hun gevoel van macht. Ze reageren als roofdieren op een bloedende prooi.

Binnen narcisme heb je open narcisten en verborgen narcisten. Een open narcist laat duidelijk zien dat hij of zij de beste is. Er zijn tal van bekendheden in de politiek en zakenwereld die aan dit type profiel voldoen. De verborgen narcisten gaan heel stiekem te werk en verbergen zich in de schaduw. Terwijl ze wel degelijk aan allerlei touwtjes trekken om je leven miserabel te maken.

Meer hierover bespreken we tijdens de therapie sessies. Het voornaamste is om je gevoel van veiligheid en zelfvertrouwen te herstellen.

Hypnotherapie en regressietherapie

Wil je weten hoe het het werkt met Hypnotherapie en regressietherapie? En wil je weten wat we voor jou daar in kunnen betekenen met het behandelen van Narcistisch slachtoffer syndroom? Lees dan meer op onze pagina werkwijze.

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?