In verbinding met jezelf 

Over mij

In mijn leven ben ik door een aantal ingewikkelde levensprocessen gegaan. Ik heb er waardevolle lessen uit geleerd. Een die mij wezenlijk veranderd heeft is mijn innerlijke intuïtie te (her)vinden en volgen. Het is voor mij van essentieel belang om hier goed naar te luisteren. Er wordt naar mijn mening te weinig aandacht besteed aan deze onnoemelijk krachtige wegwijzer die we allemaal hebben maar zeker niet allemaal weten te vinden.

Er zijn namelijk altijd wel mensen in je leven te vinden of ze passanten, collega’s, ouders of andere personen zijn die beweren zeker te weten, hoe jij moet leven, hoe jij je moet gedragen, hoe jij moet denken. Alleen, hoe zit het nu eigenlijk met wat ik wil, voel en ervaar? Hoe sta ik in het leven op het moment? Sta ik er middenin of sta ik aan de zijlijn van mijn eigen leven? Al deze menselijke levensprocessen hebben mij door de jaren heen gevormd en prachtige levensinzichten gegeven.

Mede door mijn hoogsensitiviteit en onderzoekende karakter ben ik in staat om onderliggende problemen en trauma’s op te sporen en te duiden. Het oplossen van deze vaak verlammende beperkingen zorgt ervoor dat je je compleet en vrij voelt om vanuit verbinding met jezelf volwaardig en krachtig in het leven te staan.  

De therapie

Ik zal je begeleiden om de meest storende en belemmerende oorzaken te vinden. Het is een zuiverend proces om eerst uit te vinden waar de wortels liggen van je hedendaagse problemen. Het is vaak gebleken dat de oplossing ligt in het vinden en compleet inzichtelijk maken van de authentieke oorsprong van al je stress, angst en trauma’s. Soms verbaast het je waar alle negatieve overtuigingen ontstaan zijn. Er zijn veel zaken die verborgen blijven, alleen via het onderbewustzijn van de mens klopt het aan de deur om opgelost te worden.  Er zijn effectieve technieken beschikbaar binnen het vak van psychotherapie om dit te bereiken.

Lees hier meer over de/onze werkwijze

“Ik ben niet wat mij is overkomen. Ik ben wat ik kies om te worden”

Carl Jung

Rachid zijn expertise 

  • Rouw en trauma verwerking.
  • Angsten.
  • Hsp.
  • Depressie/neerslachtigheid .
  • overige toepassingen


Rachid doet geen

  1. Stoppen met roken.
  2. Virtuele maagband/afvallen.
  3. Alcohol en gok verslaving.