Ontdek jouw innerlijke kracht met Rachid

Ontdek jouw innerlijke kracht met Rachid

Waar Rachid je bij kan helpen

  • Narcistisch slachtoffer syndroom (NSS)
  • Rouw- en traumaverwerking
  • Angsten
  • Depressie/neerslachtigheid
  • Alcohol- en gokverslaving
  • Hoog sensitiviteit (hsp)
  • Eigen identiteit ontwikkelen

Mijn visie op hypnotherapie

Met een diep begrip van complexe levensprocessen en persoonlijke ervaring, begeleid ik je naar een leven in balans. Ik help je ontdekken wat jij werkelijk wilt, voelt en ervaart. "Met mijn hoogsensitiviteit en onderzoekende aard spoor ik onderliggende problemen en trauma's op"

Over Rachid

Mijn persoonlijke levensreis heeft me geleerd hoe belangrijk het is om naar je innerlijke intuïtie te luisteren en deze te volgen. Te vaak luisteren we naar anderen die ons vertellen hoe we moeten leven, terwijl we onze eigen behoeften en gevoelens negeren.

Er zijn altijd wel mensen in je leven te vinden die beweren zeker te weten, hoe jij moet leven, hoe jij je moet gedragen, hoe jij moet denken. Of het nou passanten, collega’s, ouders of andere personen zijn. Maar hoe zit het nu eigenlijk met wat jij wilt, voelt en ervaart? Hoe sta jij in het leven op het moment? Sta je er middenin of sta je aan de zijlijn van je eigen leven? Al deze menselijke levensprocessen hebben mij door de jaren heen gevormd en prachtige levensinzichten gegeven.

Met mijn hoogsensitiviteit en onderzoekende aard spoor ik onderliggende problemen en trauma's op. Door deze belemmeringen op te lossen, kun je je weer compleet en vrij voelen, zodat je krachtig en vol zelfvertrouwen in het leven staat.

“Door mijn onderzoekende karakter en hoogsensitiviteit spoor ik diepgaande oorzaken van problemen op, met een focus op het volgen van innerlijke intuïtie als krachtige wegwijzer.”

Mijn aanpak

Ik help je de oorzaken van jouw problemen te identificeren en te begrijpen. Het is een zuiverend proces waarin we samen de wortels van jouw stress, angst en trauma's blootleggen. Vaak zijn deze problemen geworteld in onbewuste overtuigingen en ervaringen die je dagelijks leven negatief beïnvloeden. De oorsprong van deze overtuigingen liggen vaak diep verborgen. Alleen via het onderbewustzijn van de mens komen ze naar voren en vragen om een oplossing. Door middel van effectieve hypnotherapietechnieken brengen we deze aan de oppervlakte en werken we aan een duurzame oplossing.


Lees hier meer over onze werkwijze.

Lees de enthousiaste ervaringen van cliënten die door Rachid zijn geholpen!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Vrij van Alcoholverslaving met hypnotherapie 

Rachid ik ben je dankbaar.  Zijn hypnotherapie heeft mijn leven veranderd. Ik voelde me meteen op mijn gemak en begrepen. Zijn aanpak was super professioneel en toch warm. Met zijn hulp dook ik diep in mijn onderbewustzijn en begreep ik waarom ik dronk. Na een paar sessies ben ik nu van mijn alcoholverslaving af en voel me geweldig. Rachid heeft niet alleen mijn gedrag veranderd, maar ook mijn denkwijze. Hij is niet alleen tijdens de sessies behulpzaam, maar ook daarna met handige tips. Ik ben Rachid ontzettend dankbaar voor de positieve wending in mijn leven. Als je hulp nodig hebt bij verslaving ben je bij hem in goede handen. 


Edwin Tilburg

Ms. Nameless
Add Your Stars

Sociale angst

Rachid heeft mijn leven veranderd! Ik had last van sociale angst, ik was al 3 maanden niet meer buiten geweest maar met zijn hypnotherapie kan ik nu weer zonder angst de deur uit. Zijn aanpak was warm en effectief, en ik voel me sterker dan ooit. Rachid bedankt voor het vertrouwen in mij.


Brenda Etten-Leur

Ms. Nameless
Add Your Stars

Concentratieproblemen

Ik kon mij lastig concentreren op school en met de hulp en adviezen van Rachid gaat het stukken beter met mij. Ik voel mij zelfverzekerder en kan mijn aandacht beter vasthouden.


Julia Breda

Ms. Nameless
Add Your Stars
Depressie
Al een aantal jaren ben ik op en af depressief geweest. Via via kwam ik bij Rachid terecht en heb ik een aantal hypnose sessies gehad. Ik heb inzicht en tools gekregen om mijn donkere gedachten te doorbreken. Ik voel mij stukken beter en krachtiger. 


Anne Roosendaal

Ms. Nameless
Add Your Stars

Benieuwd naar wat Rachid voor jou kan betekenen?