In verbinding met jezelf 

Over mij

In mijn leven ben ik door een aantal ingewikkelde levensprocessen gegaan. Ik heb er waardevolle lessen uit geleerd. Een die mij wezenlijk veranderd heeft is mijn innerlijke intuïtie te (her)vinden en volgen. Het is voor mij van essentieel belang om hier goed naar te luisteren. Er wordt naar mijn mening te weinig aandacht besteed aan deze onnoemelijk krachtige wegwijzer die we allemaal hebben maar zeker niet allemaal weten te vinden.

Er zijn namelijk altijd wel mensen in je leven te vinden of ze passanten, collega’s, ouders of andere personen zijn die beweren zeker te weten, hoe jij moet leven, hoe jij je moet gedragen, hoe jij moet denken. Alleen, hoe zit het nu eigenlijk met wat ik wil, voel en ervaar? Hoe sta ik in het leven op het moment? Sta ik er middenin of sta ik aan de zijlijn van mijn eigen leven? Al deze menselijke levensprocessen hebben mij door de jaren heen gevormd en prachtige levensinzichten gegeven.

Mede door mijn hoogsensitiviteit en onderzoekende karakter ben ik in staat om onderliggende problemen en trauma’s op te sporen en te duiden. Het oplossen van deze vaak verlammende beperkingen zorgt ervoor dat je je compleet en vrij voelt om vanuit verbinding met jezelf volwaardig en krachtig in het leven te staan.  

De therapie

Ik zal je begeleiden om de meest storende en belemmerende oorzaken te vinden. Het is een zuiverend proces om eerst uit te vinden waar de wortels liggen van je hedendaagse problemen. Het is vaak gebleken dat de oplossing ligt in het vinden en compleet inzichtelijk maken van de authentieke oorsprong van al je stress, angst en trauma’s. Soms verbaast het je waar alle negatieve overtuigingen ontstaan zijn. Er zijn veel zaken die verborgen blijven, alleen via het onderbewustzijn van de mens klopt het aan de deur om opgelost te worden.  Er zijn effectieve technieken beschikbaar binnen het vak van psychotherapie om dit te bereiken.

Lees hier meer over de/onze werkwijze

“Ik ben niet wat mij is overkomen. Ik ben wat ik kies om te worden”

Carl Jung

Lees hier de ervaringen met Rachid

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Vrij van Alcoholverslaving met hypnotherapie 

Rachid ik ben je dankbaar.  Zijn hypnotherapie heeft mijn leven veranderd. Ik voelde me meteen op mijn gemak en begrepen. Zijn aanpak was super professioneel en toch warm. Met zijn hulp dook ik diep in mijn onderbewustzijn en begreep ik waarom ik dronk. Na een paar sessies ben ik nu van mijn alcoholverslaving af en voel me geweldig. Rachid heeft niet alleen mijn gedrag veranderd, maar ook mijn denkwijze. Hij is niet alleen tijdens de sessies behulpzaam, maar ook daarna met handige tips. Ik ben Rachid ontzettend dankbaar voor de positieve wending in mijn leven. Als je hulp nodig hebt bij verslaving ben je bij hem in goede handen. 


Edwin Tilburg

Ms. Nameless
Add Your Stars

Sociale angst

Rachid heeft mijn leven veranderd! Ik had last van sociale angst, ik was al 3 maanden niet meer buiten geweest maar met zijn hypnotherapie kan ik nu weer zonder angst de deur uit. Zijn aanpak was warm en effectief, en ik voel me sterker dan ooit. Rachid bedankt voor het vertrouwen in mij.


Brenda Etten-Leur

Ms. Nameless
Add Your Stars

Concentratieproblemen

Ik kon mij lastig concentreren op school en met de hulp en adviezen van Rachid gaat het stukken beter met mij. Ik voel mij zelfverzekerder en kan mijn aandacht beter vasthouden.


Julia Breda

Ms. Nameless
Add Your Stars
Depressie
Al een aantal jaren ben ik op en af depressief geweest. Via via kwam ik bij Rachid terecht en heb ik een aantal hypnose sessies gehad. Ik heb inzicht en tools gekregen om mijn donkere gedachten te doorbreken. Ik voel mij stukken beter en krachtiger. 


Anne Roosendaal

Ms. Nameless
Add Your Stars

Rachid zijn expertise 

 • Rouw en trauma verwerking.
 • Angsten.
 • Hsp.
 • Depressie/neerslachtigheid .
 • Alcohol en gok verslaving.
 • Overige toepassingen
 • eigen identiteit ontwikkelen


Rachid doet geen

 1. Afvallen
 2. Virtuele maagband
 3. Eetstoornissen 
 4. Seksuele problemen
 5. Stoppen met roken
 6. Kinderen onder de 14 jaar