Intuïtieve coaching-reading

Iedere persoon is uniek en heeft iets anders nodig.

Vanzelfsprekend hoort daar (in mijn ogen) ook een unieke aanpak bij. Vanaf jongs af aan heb ik een zeer sterke Intuïtie waardoor ik haarfijn de vinger op de juiste plek weet neer te leggen. Hierdoor kan ik snel bij de oorzaak van probleem komen en kan ik iemand weer de juiste weg wijzen. Dit is een weg die velen vaak zelf niet meer kunnen zien doordat men vastzit in emoties of oplossingen bedenken vanuit het hoofd. Door de weg weer te zien en te ervaren, kunnen mensen weer het leven leiden dat ze daadwerkelijk verdienen. 

Want zeg nou eerlijk, dat wens jij toch ook iedereen!?

‘Mijn intuïtie is mijn kompas en dat gevoel gun ik jou ook!’

Tijdens een intuïtieve coaching sessie of reading ga ik me een uur lang op jouw energie afstemmen.

In de energie kan ik dan voelen wat er op dat moment speelt in jouw leven en wat er op dat moment aandacht mag krijgen. Veel mensen ervaren dit als prettig omdat je bij dit soort sessies niet veel hoeft te praten of zelf  onderwerpen hoeft aan te brengen. Hierdoor is er veel ruimte voor dingen om te ontstaan en komen er wellicht onderwerpen aan bod die je zelf niet aan bod had laten komen. 

Het doel van de sessie is om jou een stap dichter bij je gevoel te brengen en jou praktische tips te geven waar jij weer mee vooruit kan. Zo kan het ook zijn dat je tijdens de sessie of reading veel ‘aha momentjes’ gaat ervaren. Laat dit lekker gebeuren en laat de sessie op je af komen. Wellicht valt niet direct alles op zijn plek. Door dingen te laten bezinken zul je merken dat na verloop van tijd, dingen echt zullen veranderen in jouw leven, Misschien wel, anders dan jij ooit had kunnen bedenken. 

Voor wie is intuïtieve coaching-reading?

Deze sessie is passend voor iedereen die :

 • ergens tegenaan loopt in het leven
 • even niet lekker in zijn/haar vel zit 
 • heel erg leeft vanuit het hoofd en meer naar zijn/haar gevoel wil luisteren
 • het gevoel heeft vast te zitten in het leven. 
 • twijfels heft over bepaalde relaties in zijn/haar leven
 • heel veel zorgen heeft/ aan het piekeren is
 • nieuwsgierig is om meer te leren over zijn/ haar leven
 • zijn of haar leven wil verbeteren en wil begrijpen waarom dit tot op heden nog niet gelukt is. 

Bij welke thema’s kan een intuïtieve sessie handvaten bieden?

De intuïtieve sessie of reading kan handvaten bieden bij veel diverse onderwerpen. Bij onderstaande onderwerpen heb ik al vele mensen mogen helpen. Mocht je twijfelen of ik jou kan helpen, dan kun je me altijd een mail sturen of mij telefonisch bellen. Ik kom dan zo snel mogelijk terug op je vraag. 

 • Relaties 
 • werk
 • Angsten
 • Liefde
 • Grenzen aangeven
 • Dominante mensen / narcisme 
 • Hoogsensitiviteit 
 • Je gevoel leren uiten
 • Je plek innemen
 • Perfectionisme
 • In je kracht gaan staan.
 • Familie systemen
Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Hoeveel sessies heb je nodig?

De hoeveelheid sessies is net als de aanpak uniek en persoonsgebonden. Sommige mensen plannen 1 sessie in en kunnen daar mee vooruit, waar anderen meerdere sessies inplannen of meerdere keren achter elkaar komen. Kijk daarin vooral wat jou schikt. Je kunt 1 afspraak inplannen of plan meerdere afspraken in. Mijn advies is daarin wel: als je meer dan 1 afspraak inplant om er +/- 4 a 5 weken, tussen te plannen. Dus ter voorbeeld: afspraak 1 in week 1 en afspraak 2 in week 5 of 6. 


Let op: sommige mensen vinden dit ook een hele fijne sessie als ze twijfelen over hypnotherapie of nog even willen wachten met hypnotherapie! 

Welke kosten zijn eraan verbonden? 

De prijs voor één sessie is €105,-
Deze sessie worden alleen geven op de beschikbare momenten in de online agenda. Deze kun je zelf inplannen. 

Indien hier vragen over zijn kun je altijd via de mail of telefonisch contact opnemen met mij of een van mijn medewerkers. 


Ik hoop je graag te ontmoeten in de toekomst. 
Kevin.