Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Verlatingsangst

"Bij jou kreeg meer het gevoel van een team zijn en samen ergens aan werken."

Tijdens bijeenkomst 1 Voelde ik veel verdriet en frustratie mijn omdat mijn gevoelsleven en gedrag niet in harmonie met mijn recent verworven inzichten. Ik was me erg bewust geworden van wat ik over mezelf heb afgeroepen keer op keer en dat maakte me verdrietig en boos.

Jij zag dat en nam veel tijd voor de intake. Dat verraste me want ik dacht dat er een uur besteed zou worden. Dat was voor mij een signaal dat jij echt begaan bent met het welzijn van mensen. Voor iemand zoals ik die redelijk wat moeite gehad heeft met vertrouwen is dit heel prettig.

Eenmaal onder hypnose zei je dingen tegen mijn onderbewustzijn die goed aansloten op de behoeften die ik had met betrekking tot mijn persoonlijke groei. En dat is de rode draad in alle communicatie en de hypnose. Je voelt goed aan wat er gebeurd, hoe ik me voel en waarom. In andere situaties bij hulpverleners heb ik regelmatig ervaren dat ik met de vuist op tafel moest slaan als ik uitlegde hoe ik me voelde of waar ik tegen aanliep. Zij zagen (denk ik) alleen mijn buitenkant. Bij jou kreeg meer het gevoel van een team zijn en samen ergens aan werken. Dat was erg prettig.

Eva, Tilburg

Terug naar alle klantreacties

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?