Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Trauma verwerking

"Verwerking van diepste trauma"

Wat als je als klein kind, wellicht als baby’tje al, je moest aanpassen aan je omgeving om er te mogen zijn?

Met al het enthousiasme waarmee ik ooit op de wereld ben gekomen, kon ik geen kant op. Een frictie tussen de kern van mezelf en mijn narcistische omgeving hadden mij keer op keer doen struikelen. Na elke val weer opkrabbelen en hup weer tegen de grond. ‘‘n Tafel op 1 pootje”, zo noemde ik mezelf toen ik bij Kevin op consult kwam. Al mijn energie was gaan zitten in het overeind houden van dat tafeltje. Een stevige basis ontbrak waardoor paniekaanvallen steeds meer ruimte hadden gekregen in mijn leven. Eerdere zorgverleners begrepen er vaak niet zoveel van. Zaten vast in hun eigen structuren. Ik werd er moedeloos van.

 

Kevin begreep wel waar ik het over had. En, wat ik in meer reviews op deze site tegenkom, hij gaf me het gevoel dat we samen naar de kern van het probleem konden gaan. Een plan van aanpak, maar dan de intuïtieve vorm daarvan.

In de hypnosesessies had ik voor het eerst van mijn leven het gevoel dat ik een ‘getuige’ had. Kevin die meekeek in de donkerte en me veiligheid gaf om naar de kern van de diepste pijn te gaan en die toe te laten. Daardoor kon het oplossen, kwam er ruimte, ademruimte en daarmee levenslust! De tafel heeft er sindsdien drie pootjes bij. In mij voelt het stevig en vrij.

Het talent van Kevin is dat hij zich helemaal op jou afstemt en 100% betrokken en empathisch is. Voorwaarden voor echte hulp. Ik ben hem dankbaar.

 

Linda

Den-Bosch


Terug naar alle klantreacties

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?