Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Tandarts angst

Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch tandarts

"Ik ben nu 2 maanden verder en ben al 3x naar de tandarts geweest"

Hallo mijn naam is Patrick,


Ik heb jarenlang een angst opgebouwd voor de tandarts.


Nadat ik dit jaar een kies had afgebroken heb ik toch de keuze gemaakt om toch van mijn angst of te kunnen komen. Ik had wel eens van Hypnotherapie gehoord en dat daar mensen behandeld worden voor hun angst. Contact gehad met een praktijk bij mij in de buurt en alles uitgelegd en die stuurde mij door naar Kevin Boeren in Etten Leur. Eerst een mail gestuurd om mijn situatie uit te leggen en daarna telefonisch contact gehad en een afspraak gemaakt.

Toen ik daar voor de eerste keer kwam was ik best zenuwachtig maar Kevin stelde mij meteen op mijn gemak door de rust die hij uitstraalt en de uitleg die ik heb gekregen met betrekking tot wat hij/wij gingen doen. De 1ste sessie ging heel goed en voelde toch een verandering in mijn lichaam. Wist nu ook waar mijn angst vandaan kwam.

De 2de sessie werd ik weer onder Hypnose gebracht en Kevin nam een mp3 op die ik thuis af kon luisteren om  de komende dagen/weken meer vertrouwen te krijgen en ook hoe ik mezelf onder Hypnose kon brengen als dat nodig was.

Ik ben nu 2 maanden verder en ben al 3x naar de tandarts geweest en mijn vertrouwen groeit elke keer als ik daar ben geweest. Met dank door de Hypnotherapie die ik heb ondergaan bij Kevin.


Terug naar alle klantreacties

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?