Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Stotteren

"Deze therapie heeft mij absoluut het meest geholpen van alle therapieën door mijn leven heen."

Eind oktober 2018 ben ik bij Kevin Boeren van Hypnose praktijk Etten-Leur geweest om mijn stotter probleem te behandelen door middel van hypnotherapie.
In eerste instantie was ik redelijk sceptisch maar door positieve verhalen van mensen om mij heen, over hypnotherapie bij andere problemen, heb ik toch de stap gewaagd.

In 3 uitgebreide sessies zijn wij op zoek gegaan naar de oorsprong van het stotteren en hebben we gewerkt aan het doorbreken van het stotter patroon.
Na de tweede sessie was er een merkbare verbetering in mijn spraak en de vloeiendheid daarvan.

Na de derde sessie werd deze verbetering alleen nog maar groter en konden we concluderen dat het beoogde resultaat was bereikt.

Anders dan bij andere methodes, richt de hypnotherapie zich op de oorsprong van het stotteren en het doorbreken van het patroon. Het stotteren wordt je als het ware afgeleerd in plaats van dat er een nieuwe spreektechniek wordt aangeleerd, zoals bij veel andere stotter therapieën.

Ik zou mede-stotteraars adviseren om ook hypnotherapie te overwegen!


Mij heeft het erg geholpen met het verbeteren van mijn spraak en daardoor ook mijn zelfvertrouwen. Deze therapie heeft mij absoluut het meest geholpen van alle therapieën door mijn leven heen.

Kevin nogmaals bedankt, Groeten Joël

Terug naar alle klantreacties

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?