Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Hoogtevrees

"Wat Tim betreft is zijn hoogtevrees probleem opgelost."

Dag Kevin,

Meteen na de hypnose sessie van afgelopen zaterdag heeft Tim de proef op de som genomen; hij is met enige twijfel de lift ingestapt bij zijn oma en was aangenaam verrast dat het "normaal" voelde en hij niet meer bang was. Vervolgens een stapje verder gegaan en over de railing van de eerste verdieping gehangen. Nog verder gegaan en met de fiets naar het viaduct gereden. Hij vond het heel spannend en was erg benieuwd of hij het aandurfde. Maar het bleek geen enkel probleem; midden op het viaduct gestopt en naar auto's gekeken en zelfs over de railing recht naar beneden gekeken, iets wat hij nog NOOIT had gedaan. Ook het klimmen op het schilders trapje deed hij zonder problemen en voelde allemaal heel normaal voor hem. Hij beseft dat hij echt van zijn hoogtevrees af is. Binnenkort gaan we de vuurproef in de Efteling doen met een rondje achtbaan; hij heeft er al zin in!

Wat Tim betreft is zijn hoogtevrees probleem opgelost. Hij is hier erg blij mee en ik ook. Wat een bijzondere ervaring was de hypnose voor zowel hem als mij. We waren er beide enorm van onder de indruk en Tim was erg moe erna. Onze vervolgafspraken kunnen dan ook vervallen.

Tim en ik bedanken jou heel hartelijk voor jouw hulp. Dat hadden we veel eerder moeten doen! Tim probeert zijn vader nu ervan te overtuigen om ook eens bij jou langs te gaan voor hulp bij het stoppen met roken.....

Kevin bedankt en tot ziens!!

Moeder van Tim

Terug naar alle klantreacties

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?