Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Angst achterhalen

"Ik ben blij dat ik Kevin benaderd heb"

Een maand of twee geleden ongeveer ben ik voor drie hypnose sessies bij Kevin Boeren geweest. Deze sessies waren verspreid over een periode van ongeveer drie weken. Het intake gesprek hield Kevin op een prettige manier. Hij nam de tijd hiervoor en toen we samen vaststelden dat we op 1 lijn zaten begon de eerste hypnose sessie. Kevin heeft een rustige en open houding, wat mij genoeg op mijn gemak stelde om in hypnose te kunnen gaan. De twee daarop volgende sessies waren ook weer afgestemd door een gesprek vooraf en een terugblik op de voorgaande sessie. Het was allemaal heel relaxed. Kevin bracht me terug naar de tijd dat ik een baby was om te achterhalen waar een bepaalde angst vandaan kwam. Dat was een bijzondere ervaring.

Ik merk nu dat ik me minder snel druk maak, beter in mijn vel zit en meer rust heb gevonden. En het voelt alsof het effect van de hypnose sessie zich nog steeds aan het ontvouwen zijn. Nieuwe inzichten, andere belevingen van situaties als daarvoor, het blijft zich ontwikkelen.

Ik ben blij dat ik Kevin benaderd heb en dat ik op die manier actie heb ondernomen om meer te kunnen genieten en rust te hebben.

Bedankt Kevin!

Groeten,
Karin Gilze


Terug naar alle klantreacties

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?