Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Alcoholverslaving

"Voor het eerst in 10 jaar ben ik zonder moeite nuchter"

Niets hielp echt. Ook de stevige reguliere verslavingszorg, zoals Bouman en Ready for Change, werkten maar even want zodra er iets heftigs gebeurde verviel ik weer in mijn oude gewoonte.

Ik was ondertussen ook wel uitgepraat over mijn verslaving en zocht naar een andere oplossing. Ik bleef alcohol nodig hebben en inzetten als zelfmedicatie dus er moest iets onder liggen waar ik zelf niet bij kon en wat in de gevolgde therapieën niet of niet voldoende naar boven was gekomen.

Als ik op de website van Kevin Boeren lees dat hij hoogsensitief is denk ik bingo, eindeloos praten is nu zeker niet aan de orde. En inderdaad, hij heeft aan een half woord genoeg. Hij is rustig, vriendelijk, stelt je op je gemak en heeft snel en goed door wat het probleem is. Hij neemt de tijd om het in kaart te brengen en je uit te leggen wat hij gaat doen.

Al na de 2e sessie voel ik verschil. De behoefte om te drinken lijkt weg! Ik kan het niet geloven, wat heb ik toch al die jaren gedaan?! Wonderlijk, maar het is echt en het blijft. Iets is wezenlijk verandert. Voor het eerst in 10 jaar ben ik zonder moeite nuchter, en blij bovendien.

 

Alle lof voor Kevin!

 

Marieke Rotterdam


Terug naar alle klantreacties

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?