Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Afvallen met de virtuele Maagband

"Ik ben ZOOO happy,  zo heb ik mij in jaren niet gevoeld en krijg de nodige leuke complimentjes."

Hierbij wil ik mijn ervaringen op papier zetten, naar aanleiding dat ik bij Kevin terecht ben gekomen voor een virtuele maagband.

Waarom... Ik ben 74 jaar en heb al vanaf mijn 12 jaar een strijd met overgewicht, toen werd ik met schoolonderzoek gewogen en stond de teller op 60 kg.
Mijn leven lang een strijd gevoerd tegen overgewicht. Heeeel veel diëten gevolgd en het JOJO effect was dan tot mijn spijt altijd aan de orde. Dan stop ik 25 jaar geleden met roken en tot overmaat van ramp sluipt er 22 kg bij en weeg ik middels 94 kg. Niet happy door mijn overgewicht en flink lijnen om hopend gewicht te verliezen, wil maar niet lukken.

Dan maart 2020 worden wij overmand met veel verdriet, heel veel. In 16 dagen verlies ik een zus, 73 jaar en een broer, 76 jaar en van mijn man zijn jongste zusje 72 jaar, alledrie in plm. 10 dagen overleden aan corona. We durfde niet meer van huis en moet daarbij bekennen dat ik een emotie eter ben. Vele kunnen door verdriet niet eten, voor mij tot mijn spijt het tegengestelde. Dan sluipt er in coronatijd nog eens 4 kg bij...... en weeg inmiddels 98 kg. Maart 2021 krijg ik een knieprothese, 1jaar lang revalideren en met behoorlijk tegenslag kon ik nauwelijks bewegen en komt er nog eens 5 kg bij..... "EN WEEG DAN 103.1kg"

Dan komt er een verlossende gesprek op gang bij onze oudste dochter met Mimi, een kennis, die toen een jaar geleden gestart was bij Kevin en heuglijk kon vertellen dat ze plm. 25 kg kwijt was. Ik zat met open mond te luisteren naar Mimi en werd gelijk enthousiast, "dit wil ik ook....." Vooropgesteld,  onze oudste dochter heeft 4 jaar terug een operatie voor een maagverkleining gehad. Ik zei toen, als ik 20 jaar jonger was zou ik het ook doen, maar daar mijn gezondheid dat ZEKER niet zou toelaten, bleef ik eerbiedig gezegd "flink gezet"

We hebben gelijk contact gezocht met Kevin en kon mijn eerste sessie op 2 november 2021 plaatsvinden. Ik voelde me gelijk op mijn gemak gesteld en rustig, doch vond ik het wel spannend wat er zou gaan gebeuren onder hypnose. De eerste sessie was gewijd aan mijn erge emoties en was nog niet gericht aan het overgewicht. Deze sessie heeft ook zeker mij rust gegeven en kon ik beter omgaan met mijn emoties. De tweede en derde sessie waren gericht op mijn eetgedrag en heeft Kevin onder hypnose mijn virtuele maagbandje geplaatst. De eerste 3 sessies was ik bijna 5 kg afgevallen en werd steeds MEER gemotiveerd en eerlijk gezegd kosten het mij weinig moeite,  het leek vanzelf te gaan, wel de minimale 2 liter water per dag blijven drinken. Ik ben na 3 maanden nog bij Kevin geweest voor een 4de sessie en was toen inmiddels bijna 15 kg afgevallen. NU...... zijn we bijna 8 maanden verder en ben in totaal precies 24 kg afgevallen.

Ik ben ZOOO happy,  zo heb ik mij in jaren niet gevoeld en krijg de nodige leuke complimentjes. Nu nog 4 kg te gaan. Ik ben heel blij dat ik de stap gezet heb naar Kevin en dat ik zo'n mooie ervaring heb opgedaan, zijn er uit ons gezin mij al 6 personen gevolgd en een bridgevriendin.

Bedankt Kevin,
Vriendelijke groet, Lia.


Terug naar alle klantreacties

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?