Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Hypnotherapie in Rotterdam

Wat is hypnose?

Hypnose is meer dan alleen entertainment! Het is een krachtige therapievorm met een rijke geschiedenis en wetenschappelijke basis. Wist je bijvoorbeeld dat maar liefst 95% van onze handelingen onbewust gebeurt? Bij hypnosepraktijk Kevin Boeren in Rotterdam maak je direct contact met je onderbewustzijn om hardnekkige blokkades en patronen te doorbreken. Ben je klaar om eindelijk af te rekenen met angsten, verslavingen of andere problemen? Onze hypnose praktijk in Rotterdam helpt je om jezelf te bevrijden en je leven te transformeren:


  • Afvallen? Met hypnose ben je 5 kilo lichter & zelfverzekerd in je vel.

  • Ontdek een alcoholvrij leven in je onderbewustzijn.

  • Herprogrammeer je brein. Zeg DOEI tegen angst en hallo innerlijke rust! 

  • Stop de binge-drink cyclus met hypnose. Herwin controle.

  • Emetofobie de baas met hypnose. Vergeet overgeven!

  • Bevrijd jezelf van gokverslaving met hypnose. 

  • Paniekaanval? Druk op de hypnose SOS-knop voor directe rust.

  • Trauma’s heel je met hypnose. Laat los en start opnieuw.

  • Hypnose beschermt tegen woedeaanvallen. Maak het weer goed. 

Ontdek de kracht van hypnose in Rotterdam en bevrijd jezelf van angst, verslaving en meer…

Onder hypnose wordt je bewust van het dieperliggende gevoel dat aan de basis ligt van jouw probleem. Dan kun je vervolgens veranderingen doorvoeren naar je onderbewustzijn om zo je (ongewenste) gedrag te veranderen. Met andere woorden, de hypnotherapie in Rotterdam helpt je om jezelf te herprogrammeren, zodat je bewustzijn en onderbewustzijn weer in harmonie samenwerken. Door het probleem vanuit de kern aan te pakken en los te laten, zorgt onze hypnose ervoor dat je niet langer getriggerd wordt om het ongewenste gedrag te vertonen. 

Hoe werkt hypnose bij praktijk Kevin Boeren in Rotterdam?

Iedere therapie is uniek. En ook Kevin Boeren heeft door de jaren heen zijn eigen, krachtige aanpak ontwikkeld. Met deze aanpak kun je in onze hypnose praktijk in Rotterdam snel en gericht positieve veranderingen bereiken.

Uitgebreide hypnose intake in Rotterdam (samen jouw probleem bespreken)

Bij onze hypnose praktijk in Rotterdam doen wij onze uiterste best om op korte termijn een persoonlijke afspraak in te plannen. Een week voor de eerste sessie hypnotherapie in Rotterdam ontvang je een intakeformulier. Tijdens het eerste half uur van deze sessie voert de hypnotherapeut een uitgebreid intakegesprek met je. Hij zal je op intuïtieve wijze coachen om de oorsprong van jouw probleem beter te begrijpen. Veel mensen ervaren dit als een doeltreffende manier om de kern van hun probleem aan te pakken. Bovendien wordt duidelijk aangegeven welke stappen jullie samen zullen zetten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Ontdek hypnose met simpele oefeningen bij onze praktijk in Rotterdam

Tijdens onze eerste ontmoeting brengen we jouw specifieke probleem in kaart en maak je door eenvoudige oefeningen kennis met hypnose. Je zult zien, horen en voelen dat hypnose een ontspannen ervaring is, waarin je te allen tijde bewust blijft van wat er gebeurt.


We graven diep en ontdekken het onderliggende gevoel dat jouw probleem voedt. Dit gevoel is de sleutel tot het doorbreken van ongewenste patronen in de volgende sessies.


Vaak dragen we dit gevoel onbewust met ons mee, zonder de oorsprong ervan te kennen. Samen onderzoeken we hoe dit gevoel is ontstaan en hoe het zich heeft ontwikkeld. Door deze aanpak kunnen we gericht werken aan jouw welzijn en negatieve patronen loslaten.

80% resultaat in slechts 2 sessies? Hypnotherapie in Rotterdam; beter dan je denkt!

Jouw welzijn staat centraal bij Kevin Boeren. We begeleiden je op een prettige en ontspannen manier tijdens je eerste kennismaking met hypnose in Rotterdam. De eerste sessie is gericht op rust en ontspanning, met duidelijke en praktische uitleg over wat hypnose is en hoe het werkt. Dit zorgt ervoor dat je samen snel en doelgericht kan werken aan het vinden van een effectief plan van aanpak. Na afloop van de sessie krijg je een helder overzicht van al jouw inzichten, zodat je deze direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Benieuwd hoe hypnose werkt? Boek een consult in Rotterdam en ervaar het zelf.

Voor hypnosepraktijk Kevin Boeren in Rotterdam is het voor ons, zowel als mensen en als hypnotherapeuten, cruciaal dat jouw eerste ervaring met hypnose in een rustgevende setting plaatsvindt. We nemen de tijd om alles helder en concreet uit te leggen. Na afloop van de sessie vatten we alle inzichten samen, zodat je deze direct kunt toepassen in je dagelijkse leven. Zo kun je direct aan de slag met het aanpakken van jouw uitdaging. Boek een afspraak en ervaar het zelf!

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?