Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Hypnotherapie Waalwijk

Wat is hypnose?

Bij hypnose wordt helaas vaak gedacht aan de show-hypnose die op televisie wordt uitgezonden of die je in het theater ziet. Goed nieuws: hypnose is veel meer dan een manier van vermaken, namelijk een effectief, wetenschappelijk bewezen therapievorm die al eeuwenlang wordt toegepast . Rond de 95% van onze handelingen worden op onbewust level gedaan. Met het toepassen van hypnotherapie bij Kevin Boeren in omgeving Waalwijk kun je met je onderbewustzijn  in contact komen en bepaalde onaangename patronen of blokkades doorbreken. 

Denk hierbij aan angsten en fobieënAlcoholverslavingDepressieEetstoornisFaalangstGokverslavingPaniekaanvallenSlaapproblemen maar ook Afvallen.

Niemand wordt met bovengenoemd gedrag geboren. Terwijl je onder hypnose bent wordt het gevoel, wat deze problematiek heeft veroorzaakt, herleidt en aangepast. Deze aanpassingen werken vervolgens automatisch door naar het bewustzijn, waardoor wordt jouw gedrag dus ook wordt aangepast. Zo wordt je als het ware door de hypnotherapeut in Waalwijk geherprogrammeerd. Hierdoor komen je bewustzijn en onderbewustzijn weer op één lijn te liggen. Hypnotherapie  zorgt er voor dat je niet meer wordt getriggerd om het gedrag te vertonen wat je niet langer wilt. Dit door de kern van een probleem aan te pakken en jou deze los te doen laten.

Hoe gaat Kevin Boeren in omgeving Waalwijk te werk?

Iedere hypnotherapeut heeft zijn of haar eigen werkwijze en die van Kevin lichten wij graag toe. Elke therapie is verschillend, echter heeft Kevin Boeren in de loop der jaren een eigen methodiek ontwikkeld zodat je snel middels hypnose binnen zijn praktijk in omgeving Waalwijk tot positieve resultaten kunt komen.

Uitgebreide Intake waarbij jullie samen jouw problematiek bespreken

Nadat je contact met Keven Boeren hebt opgenomen, zorgt hij het liefst dat jullie elkaar zo spoedig mogelijk face to face kunnen spreken. Een week voor de eerste sessie krijg je vanuit de hypnotherapeut in Waalwijk een intakeformulier toegestuurd. In het eerste half uur van de eerste sessie op de praktijk zullen jullie een uitgebreid intakegesprek doen en begint hij je te coachen vanuit zijn intuïtie om meer bewust te worden van het patroon van je probleem. Hierdoor ervaren de meeste mensen het gevoel dat de kern van het probleem aangepakt wordt. Tevens legt hij duidelijk uit wat de stappen zijn die jullie gaan ondernemen, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren.

Kennismaking met hypnotherapie in omgeving Waalwijk door middel van eenvoudige oefeningen

Om bekend te raken met wat hypnose nu precies inhoudt, zullen jullie een aantal oefeningen doen. Dit doen jullie nadat jouw probleem op de juiste manier is geïdentificeerd (doorgaans de eerste sessie). Door deze simpele oefeningen zul je er achter komen dat onder hypnose zijn een ontspannen ervaring is waarbij je zelf precies weet wat er gebeurt.

Zorgen dat het onderliggende gevoel achterhaald wordt, zodat er een basis gelegd wordt waarmee we in een vervolgsessie negatieve patronen kunnen doorbreken Het identificeren van hetgeen waar jij met worstelt, noem je ook wel het onderliggende gevoel achterhalen.

Dit is het verankerde gevoel dat jij altijd onbewust met je meesleept en waarvan je vaak niet weet hoe je er bij bent gekomen. Met behulp van hypnotherapie in omgeving Waalwijk kunnen jullie gaan kijken waardoor het onderliggende gevoel ontstaan is en hoe je dit patroon ontwikkeld hebt.

Rustige afsluiting en bespreken wat je van de hypnose sessie vond

Kevin Boeren vindt het persoonlijk belangrijk dat jouw eerste ervaring met hypnose in Waalwijk ontspannen aanvoelt en dat alles duidelijk en praktisch wordt uitgelegd, zodat jullie snel afscheid van jouw probleem kunnen gaan nemen. Na de sessie zal hij alle inzichten voor je samen bundelen zodat je hier praktisch mee aan de slag kunt in je dagelijkse leven.

Wat is de werkwijze van hypnotherapeut Kevin Boeren in omgeving Waalwijk?

Eigenlijk heeft iedere hypnotherapeut  zijn of haar eigen manier van werken en zo ook die van Kevin Boeren. Elke therapie is verschillend, echter heeft Kevin in de loop der jaren een eigen methodiek ontwikkeld waarmee je snel middels hypnose binnen zijn praktijk in omgeving Waalwijk tot positieve resultaten kunt komen. Als hypnotherapeut is hij opgeleid om meerdere soorten klachten middels hypnotherapie.

Uitgebreide Intake waarbij Kevin en jij  samen bespreken wat jouw problematiek is

Nadat je contact hebt opgenomen met Keven Boeren, wil hij het liefst dat jullie elkaar zo snel mogelijk in persoon spreken. Een week voor de eerste sessie krijg je vanuit de hypnotherapeut in omgeving Waalwijk een intakeformulier toegestuurd. In het eerste half uur van de eerste sessie op de praktijk zullen jullie een uitgebreid intakegesprek doen en zal hij beginnen jou te coachen vanuit zijn intuïtie om meer bewust te worden van het probleem patroon. Hierdoor ervaren de meeste mensen het gevoel dat de kern van het probleem door hem als hypnotherapeut aangepakt wordt. Tevens legt hij duidelijk uit wat de stappen zijn die jullie gaan ondernemen, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren.

Introductie met hypnotherapie in omgeving Waalwijk middels eenvoudige oefeningen

Om een vertrouwd gevoel te krijgen en te leren wat hypnose en hypnotherapie nu precies inhoudt, zul je samen met de hypnotherapeut een aantal oefeningen doen. Dit houdt onder andere in dat je in een bepaalde trance wordt gebracht. Dit doen jullie nadat jouw probleem op de juiste manier is geïdentificeerd (doorgaans in de eerste sessie). Door middel van deze simpele oefeningen kom je er achter dat onder hypnose zijn een ontspannen ervaring is waarbij je zelf precies weet wat er gebeurt.

Zorgen dat middels hypnotherapie het onderliggende gevoel achterhaald wordt, zodat er een basis gelegd wordt waarmee in een vervolgsessie negatieve patronen kunnen worden doorbroken.

Het achterhalen van hetgeen waar jij met worstelt, noem je ook wel het onderliggende gevoel identificeren. Dit is het verankerde gevoel dat jij altijd onbewust met je meesleept en waarvan je vaak niet weet hoe je er bij bent gekomen. Met behulp van hypnotherapie in omgeving Waalwijk kunnen jullie gaan kijken waardoor het onderliggende gevoel ontstaan is en hoe je dit patroon ontwikkeld hebt.

Rustige afsluiting en bespreken wat je van de hypnose sessie vond

Kevin Boeren vindt het persoonlijk en als hypnotherapeut  belangrijk dat jouw eerste ervaring met hypnose ontspannen is en dat alles duidelijk en praktisch wordt uitgelegd, zodat jullie snel afscheid van jouw probleem kunnen gaan nemen. Na afloop van de sessie zal hij alle vergaarde inzichten voor je bundelen. Hier kun je dan praktisch mee aan de slag in je dagelijkse leven.

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?