Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Hypnose Uden

Wat is hypnose?

Denk jij bij hypnose aan de show-hypnose die je kent van televisie of het theater? Gelukkig is hypnose veel meer dan dat, namelijk een effectieve therapievorm die al eeuwenlang wordt toegepast en ook door de wetenschap is erkend. Minstens 95% van onze handelingen doen wij op een onbewust niveau. Middels hypnotherapie bij Kevin Boeren in omgeving Uden kun je bepaalde blokkades of patronen doorbreken door  in contact te komen met je onderbewustzijn.

Denk hierbij aan angsten en fobieënAlcoholverslavingDepressieEetstoornisFaalangstGokverslavingPaniekaanvallenSlaapproblemen maar ook Afvallen.

Niemand wordt geboren met bovengenoemd gedrag. Onder hypnose wordt het gevoel, wat deze problematiek heeft veroorzaakt, herleidt en aangepast. De bewerkstelligde wijzigingen voeren vervolgens door naar het bewustzijn en hiermee wordt jouw (onaangename) gedrag dus ook aangepast. Je zou kunnen zeggen dat je door de hypnotherapeut in Uden wordt geherprogrammeerd, zodat je bewustzijn en onderbewustzijn weer op één lijn liggen. Door het aanpakken van de kern van het probleem en jou deze los te doen laten, zorgt hypnotherapie er voor dat je niet langer wordt getriggerd om het gedrag te vertonen waar je vanaf wilt.

Hoe gaat Kevin Boeren in omgeving Uden te werk?

Iedere hypnotherapeut heeft zijn of haar eigen werkwijze en die van Kevin lichten wij graag toe. Elke therapie is verschillend, echter heeft Kevin Boeren in de loop der jaren een eigen methodiek ontwikkeld zodat je snel middels hypnose binnen zijn praktijk in omgeving Uden tot positieve resultaten kunt komen.

Uitgebreide Intake waarbij jullie samen jouw problematiek bespreken

Nadat je contact met Keven Boeren hebt opgenomen, zorgt hij het liefst dat jullie elkaar zo spoedig mogelijk face to face kunnen spreken. Een week voor de eerste sessie krijg je vanuit de hypnotherapeut in Uden een intakeformulier toegestuurd. In het eerste half uur van de eerste sessie op de praktijk zullen jullie een uitgebreid intakegesprek doen en begint hij je te coachen vanuit zijn intuïtie om meer bewust te worden van het patroon van je probleem. Hierdoor ervaren de meeste mensen het gevoel dat de kern van het probleem aangepakt wordt. Tevens legt hij duidelijk uit wat de stappen zijn die jullie gaan ondernemen, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren.

Kennismaking met hypnotherapie in omgeving Uden door middel van eenvoudige oefeningen

Om bekend te raken met wat hypnose nu precies inhoudt, zullen jullie een aantal oefeningen doen. Dit doen jullie nadat jouw probleem op de juiste manier is geïdentificeerd (doorgaans de eerste sessie). Door deze simpele oefeningen zul je er achter komen dat onder hypnose zijn een ontspannen ervaring is waarbij je zelf precies weet wat er gebeurt.

Zorgen dat het onderliggende gevoel achterhaald wordt, zodat er een basis gelegd wordt waarmee we in een vervolgsessie negatieve patronen kunnen doorbreken Het identificeren van hetgeen waar jij met worstelt, noem je ook wel het onderliggende gevoel achterhalen.

Dit is het verankerde gevoel dat jij altijd onbewust met je meesleept en waarvan je vaak niet weet hoe je er bij bent gekomen. Met behulp van hypnotherapie in omgeving Uden kunnen jullie gaan kijken waardoor het onderliggende gevoel ontstaan is en hoe je dit patroon ontwikkeld hebt.

Rustige afsluiting en bespreken wat je van de hypnose sessie vond

Kevin Boeren vindt het persoonlijk belangrijk dat jouw eerste ervaring met hypnose in Uden ontspannen aanvoelt en dat alles duidelijk en praktisch wordt uitgelegd, zodat jullie snel afscheid van jouw probleem kunnen gaan nemen. Na de sessie zal hij alle inzichten voor je samen bundelen zodat je hier praktisch mee aan de slag kunt in je dagelijkse leven.

Wat is de manier van werken bij hypnotherapeut Kevin Boeren in omgeving Uden?

Natuurlijk werkt iedere hypnotherapeut op zijn of haar manier en de werkwijze van Kevin is dan ook weer anders dan anderen. Elke therapie is verschillend, echter heeft Kevin Boeren in de loop der jaren een eigen methodiek ontwikkeld zodat je snel middels hypnose binnen zijn praktijk in omgeving Uden tot positieve resultaten kunt komen. Als hypnotherapeut is hij opgeleid om meerdere soorten klachten middels hypnotherapie.

Uitgebreide Intake waarbij jouw problematiek besproken wordt

Nadat je contact met Keven Boeren hebt opgenomen, zorgt hij het liefst dat jullie elkaar zo spoedig mogelijk face to face kunnen spreken. Een week voor de eerste sessie krijg je vanuit de hypnotherapeut in Uden een intakeformulier toegestuurd. In het eerste half uur van de eerste sessie op de praktijk zullen jullie een uitgebreid intakegesprek doen en begint hij je te coachen vanuit zijn intuïtie om meer bewust te worden van het patroon van je probleem. Hierdoor ervaren de meeste mensen het gevoel dat de kern van het probleem door hem als hypnotherapeut aangepakt wordt. Tevens legt hij duidelijk uit wat de stappen zijn die jullie gaan ondernemen, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren.

Leer hypnose in omgeving Uden kennen door middel van eenvoudige oefeningen

Om een vertrouwd gevoel te krijgen en bekend te raken met wat hypnose en hypnotherapie nu precies inhoudt, zul je samen met de hypnotherapeut een aantal oefeningen doen. Dit houdt onder andere in dat je in een bepaalde trance wordt gebracht. Dit doen jullie nadat jouw probleem op de juiste manier is geïdentificeerd (doorgaans in de eerste sessie). Middels deze simpele oefeningen zul je er achter komen dat onder hypnose zijn een ontspannen ervaring is waarbij je zelf precies weet wat er gebeurt.

Zorgen middels hypnotherapie dat het onderliggende gevoel achterhaald wordt, zodat er een basis gelegd wordt waarmee in een vervolgsessie negatieve patronen kunnen worden doorbroken.

Het identificeren van hetgeen waar jij met worstelt, noem je ook wel het onderliggende gevoel achterhalen. Dit is het verankerde gevoel dat jij altijd onbewust met je meesleept en waarvan je vaak niet weet hoe je er bij bent gekomen. Door hypnotherapie in omgeving Uden in te zetten, kunnen jullie gaan kijken waardoor het onderliggende gevoel ontstaan is en hoe je dit patroon ontwikkeld hebt.

Afsluiting en bespreking hoe je de hypnose sessie vond gaan

Kevin Boeren vindt het persoonlijk en als hypnotherapeut belangrijk dat jouw eerste ervaring met hypnose ontspannen aanvoelt en dat alles duidelijk en praktisch wordt uitgelegd, zodat jullie snel afscheid van jouw probleem kunnen gaan nemen. Na de sessie zal hij alle inzichten voor je samen bundelen zodat je hier praktisch mee aan de slag kunt in je dagelijkse leven.

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?