Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Hypnotherapie Rosmalen

Wat is hypnose?

Veel mensen verwarren hypnose en hypnotherapie met de show-hypnose die je wel kent van televisie of het theater. Maar hypnose is gelukkig veel meer dan dat. Namelijk een effectieve en wetenschappelijk bewezen therapievorm die al eeuwenlang wordt toegepast. Ga er vanuit dat ruim 95% van onze handelingen onbewust gebeurt. Middels hypnotherapie bij Kevin Boeren in omgeving Rosmalen kun je in contact komen en communiceren met je onderbewustzijn. Hierdoor zijn bepaalde blokkades of patronen eenvoudig te doorbreken. 

Denk hierbij aan angsten en fobieënAlcoholverslavingDepressieEetstoornisFaalangstGokverslavingPaniekaanvallenSlaapproblemen maar ook Afvallen.

Niemand wordt met bovengenoemd gedrag geboren. Terwijl je onder hypnose bent wordt het gevoel, wat deze problematiek heeft veroorzaakt, herleidt en aangepast. Deze aangepaste denkpatronen werken vervolgens door naar het bewustzijn en hiermee wordt jouw gedrag dus ook aangepast. Je kunt het zo zien dat je wordt geherprogrammeerd door de hypnotherapeut, zodat je bewustzijn en onderbewustzijn weer op één lijn liggen. Door de kern van een probleem aan te pakken en jou deze los te doen laten, zorgt hypnotherapie er voor dat je niet langer getriggerd wordt om bepaald gedrag te vertonen waar je vanaf wilt.

Hoe gaat Kevin Boeren in omgeving Rosmalen te werk?

Iedere hypnotherapeut heeft zijn of haar eigen werkwijze en die van Kevin lichten wij graag toe. Elke therapie is verschillend, echter heeft Kevin Boeren in de loop der jaren een eigen methodiek ontwikkeld zodat je snel middels hypnose binnen zijn praktijk in omgeving Rosmalen tot positieve resultaten kunt komen.

Uitgebreide Intake waarbij jullie samen jouw problematiek bespreken

Nadat je contact met Keven Boeren hebt opgenomen, zorgt hij het liefst dat jullie elkaar zo spoedig mogelijk face to face kunnen spreken. Een week voor de eerste sessie krijg je vanuit de hypnotherapeut in Rosmalen een intakeformulier toegestuurd. In het eerste half uur van de eerste sessie op de praktijk zullen jullie een uitgebreid intakegesprek doen en begint hij je te coachen vanuit zijn intuïtie om meer bewust te worden van het patroon van je probleem. Hierdoor ervaren de meeste mensen het gevoel dat de kern van het probleem aangepakt wordt. Tevens legt hij duidelijk uit wat de stappen zijn die jullie gaan ondernemen, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren.

Kennismaking met hypnotherapie in omgeving Rosmalen door middel van eenvoudige oefeningen

Om bekend te raken met wat hypnose nu precies inhoudt, zullen jullie een aantal oefeningen doen. Dit doen jullie nadat jouw probleem op de juiste manier is geïdentificeerd (doorgaans de eerste sessie). Door deze simpele oefeningen zul je er achter komen dat onder hypnose zijn een ontspannen ervaring is waarbij je zelf precies weet wat er gebeurt.

Zorgen dat het onderliggende gevoel achterhaald wordt, zodat er een basis gelegd wordt waarmee we in een vervolgsessie negatieve patronen kunnen doorbreken Het identificeren van hetgeen waar jij met worstelt, noem je ook wel het onderliggende gevoel achterhalen.

Dit is het verankerde gevoel dat jij altijd onbewust met je meesleept en waarvan je vaak niet weet hoe je er bij bent gekomen. Met behulp van hypnotherapie in omgeving Rosmalen kunnen jullie gaan kijken waardoor het onderliggende gevoel ontstaan is en hoe je dit patroon ontwikkeld hebt.

Rustige afsluiting en bespreken wat je van de hypnose sessie vond

Kevin Boeren vindt het persoonlijk belangrijk dat jouw eerste ervaring met hypnose in Rosmalen ontspannen aanvoelt en dat alles duidelijk en praktisch wordt uitgelegd, zodat jullie snel afscheid van jouw probleem kunnen gaan nemen. Na de sessie zal hij alle inzichten voor je samen bundelen zodat je hier praktisch mee aan de slag kunt in je dagelijkse leven.

Werkwijze van hypnotherapeut Kevin Boeren in omgeving Rosmalen

Elke therapie is verschillend en iedere hypnotherapeut heeft zijn of haar eigen werkwijze. Kevin Boeren heeft in de loop der jaren een eigen methodiek ontwikkeld waarmee je snel middels hypnose binnen zijn praktijk in omgeving Rosmalen tot positieve resultaten kunt komen. Als hypnotherapeut is hij opgeleid om meerdere soorten klachten middels hypnotherapie.

Uitgebreide Intake om samen jouw problematiek te bespreken

Nadat je contact hebt opgenomen met Keven Boeren, zal hij het liefst zo spoedig mogelijk een face to face afspraak inplannen. Een week voordat je de eerste sessie hebt, krijg je vanuit de hypnotherapeut in Rosmalen een intakeformulier toegestuurd. In het eerste half uur van de eerste sessie op de praktijk zullen jullie een uitgebreid intakegesprek doen en begint hij je te coachen vanuit zijn intuïtie om meer bewust te worden van het patroon van je probleem. Hierdoor ervaren de meeste mensen het gevoel dat de kern van het probleem door hem als hypnotherapeut aangepakt wordt. Tevens legt hij duidelijk uit wat de stappen zijn die jullie gaan ondernemen, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren.

Maak kennis met hypnotherapie in omgeving Rosmalen door middel van eenvoudige oefeningen

Om bekend te raken met wat hypnose en hypnotherapie nu precies inhoudt, zul je samen met de hypnotherapeut een aantal oefeningen doen. Dit houdt onder andere in dat je in een bepaalde trance wordt gebracht. Dit doen jullie  nadat jouw probleem op de juiste manier is geïdentificeerd (doorgaans de eerste sessie). Door deze simpele oefeningen zul je er achter komen dat onder hypnose zijn een ontspannen ervaring is waarbij je zelf precies weet wat er gebeurt.

Zorgen middels hypnotherapie dat het onderliggende gevoel achterhaald wordt, zodat er een basis gelegd wordt waarmee we in een vervolgsessie negatieve patronen kunnen doorbreken

Het identificeren van hetgeen waar jij met worstelt, noem je ook wel het onderliggende gevoel achterhalen. Dit is het verankerde gevoel dat jij altijd onbewust met je meesleept en waarvan je vaak niet weet hoe je er bij bent gekomen. Met behulp van hypnotherapie in omgeving Rosmalen kunnen jullie gaan kijken wat er voor heeft gezorgd dat het onderliggende gevoel bij jou is ontstaan en hoe je dit patroon ontwikkeld hebt.

Rustige afsluiting en bespreken wat je van de sessie vond

Kevin Boeren vindt het persoonlijk en als hypnotherapeut belangrijk dat jouw eerste ervaring met hypnose ontspannen aanvoelt en dat alles duidelijk en praktisch wordt uitgelegd, zodat jullie snel afscheid van jouw probleem kunnen gaan nemen. Na de sessie zal hij alle inzichten voor je samen bundelen zodat je hier praktisch mee aan de slag kunt in je dagelijkse leven.

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?