Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Hypnotherapeut Etten Leur

Wat is hypnose?

Vaak wordt er bij hypnose gedacht aan de show-hypnose die men kent van televisie of het theater. Gelukkig is hypnose veel meer dan dat, namelijk een effectieve therapievorm die al eeuwenlang wordt toegepast en ook wetenschappelijk is erkend. Ruim 95% van onze handelingen doen wij onbewust. Middels hypnotherapie bij Kevin Boeren in Etten Leur kun je in contact komen met je onderbewustzijn en bepaalde blokkades of patronen doorbreken. 

Deze wijzigingen werken vervolgens door naar het bewustzijn en hiermee wordt jouw gedrag dus ook aangepast. Je wordt als het ware door de hypnotherapeut geherprogrammeerd, zodat je bewustzijn en onderbewustzijn weer op één lijn liggen. Door de kern van een probleem aan te pakken en jou deze los te doen laten, zorgt hypnotherapie er voor dat je niet meer wordt getriggerd om het gedrag te vertonen waar je vanaf wilt.

Hoe gaat Kevin Boeren in omgeving Etten Leur te werk?

Iedere hypnotherapeut heeft zijn of haar eigen werkwijze en die van Kevin lichten wij graag toe. Elke therapie is verschillend, echter heeft Kevin Boeren in de loop der jaren een eigen methodiek ontwikkeld zodat je snel middels hypnotherapie binnen zijn praktijk in omgeving Etten Leur tot positieve resultaten kunt komen.

Uitgebreide Intake waarbij jullie samen jouw problematiek bespreken

Nadat je contact met Keven Boeren hebt opgenomen, zorgt hij het liefst dat jullie elkaar zo spoedig mogelijk face to face kunnen spreken. Een week voor de eerste sessie krijg je vanuit de hypnotherapeut in Etten Leur een intakeformulier toegestuurd. In het eerste half uur van de eerste sessie op de praktijk zullen jullie een uitgebreid intakegesprek doen en begint hij je te coachen vanuit zijn intuïtie om meer bewust te worden van het patroon van je probleem. Hierdoor ervaren de meeste mensen het gevoel dat de kern van het probleem aangepakt wordt. Tevens legt hij duidelijk uit wat de stappen zijn die jullie gaan ondernemen, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren.

Kennismaking met hypnotherapie in omgeving Etten Leur door middel van eenvoudige oefeningen

Om bekend te raken met wat hypnose nu precies inhoudt, zullen jullie een aantal oefeningen doen. Dit doen jullie nadat jouw probleem op de juiste manier is geïdentificeerd (doorgaans de eerste sessie). Door deze simpele oefeningen zul je er achter komen dat onder hypnose zijn een ontspannen ervaring is waarbij je zelf precies weet wat er gebeurt.

Zorgen dat het onderliggende gevoel achterhaald wordt, zodat er een basis gelegd wordt waarmee we in een vervolgsessie negatieve patronen kunnen doorbreken Het identificeren van hetgeen waar jij met worstelt, noem je ook wel het onderliggende gevoel achterhalen.

Dit is het verankerde gevoel dat jij altijd onbewust met je meesleept en waarvan je vaak niet weet hoe je er bij bent gekomen. Met behulp van hypnotherapie in omgeving Etten Leur kunnen jullie gaan kijken waardoor het onderliggende gevoel ontstaan is en hoe je dit patroon ontwikkeld hebt.

Rustige afsluiting en bespreken wat je van de hypnose sessie vond

Kevin Boeren vindt het persoonlijk belangrijk dat jouw eerste ervaring met hypnose in Etten Leur ontspannen aanvoelt en dat alles duidelijk en praktisch wordt uitgelegd, zodat jullie snel afscheid van jouw probleem kunnen gaan nemen. Na de sessie zal hij alle inzichten voor je samen bundelen zodat je hier praktisch mee aan de slag kunt in je dagelijkse leven.

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?