Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Hypnotherapie Bergen op zoom

Wat is hypnose?

Nog te vaak wordt hypnose in verband gebracht met de show-hypnose die je wel eens op televisie of in het theater ziet. Gelukkig is hypnose veel meer dan vermaak, namelijk een effectieve therapievorm die door de eeuwen heen wordt toegepast en ook wetenschappelijk erkend is. Minimaal 95% van onze handelingen worden op onbewust niveau uitgevoerd. Middels hypnotherapie bij Kevin Boeren in omgeving Bergen op zoom kun je door in contact te komen met je onderbewustzijn bepaalde patronen of blokkades doorbreken.

Denk hierbij aan angsten en fobieënAlcoholverslavingDepressieEetstoornisFaalangstGokverslavingPaniekaanvallenSlaapproblemen maar ook Afvallen.

Niemand wordt met bovengenoemd gedrag geboren. Terwijl je onder hypnose bent wordt het gevoel, wat deze problematiek heeft veroorzaakt, herleidt en aangepast. Deze aangepaste patronen worden vervolgens door het bewustzijn opgepikt en hiermee wordt jouw gedrag dus ook aangepast. Op deze manier wordt je eigenlijk door de hypnotherapeut in Bergen op zoom geherprogrammeerd, zodat je bewustzijn en onderbewustzijn weer op één lijn liggen. Door de kern van een probleem aan te pakken en jou deze los te doen laten, zorgt hypnotherapie er voor dat je niet meer wordt getriggerd om het gedrag te vertonen wat je niet langer wilt.

Hoe gaat Kevin Boeren in omgeving Bergen op zoom te werk?

Elke hypnotherapeut heeft zijn of haar eigen werkwijze en zo ook die van Kevin Boeren. Elke therapie is verschillend, echter heeft Kevin in de loop der jaren een eigen methodiek ontwikkeld waarmee je snel middels hypnose binnen zijn praktijk in omgeving Bergen op zoom tot positieve resultaten kunt komen. Als hypnotherapeut is hij opgeleid om meerdere soorten klachten middels hypnotherapie te verhelpen

Uitgebreide Intake waarbij jullie samen jouw problematiek bespreken

Nadat je contact met Keven Boeren hebt opgenomen, zorgt hij het liefst dat jullie elkaar zo spoedig mogelijk face to face kunnen spreken. Een week voor de eerste sessie krijg je vanuit de hypnotherapeut in Bergen op zoom een intakeformulier toegestuurd. In het eerste half uur van de eerste sessie op de praktijk zullen jullie een uitgebreid intakegesprek doen en begint hij je te coachen vanuit zijn intuïtie om meer bewust te worden van het patroon van je probleem. Hierdoor ervaren de meeste mensen het gevoel dat de kern van het probleem aangepakt wordt. Tevens legt hij duidelijk uit wat de stappen zijn die jullie gaan ondernemen, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren.

Leren wat hypnose in omgeving Bergen op zoom inhoudt door het doen van eenvoudige oefeningen

Om een vertrouwd te worden en bekend te raken met wat hypnose en hypnotherapie nu precies inhoudt, zul je samen met de hypnotherapeut een aantal oefeningen doen. Dit houdt onder andere in dat je in een bepaalde trance wordt gebracht. Dit doen jullie nadat jouw probleem op de juiste manier is geïdentificeerd (doorgaans in de eerste sessie). Door het doen van deze simpele oefeningen zul je er achter komen dat onder hypnose zijn een ontspannen ervaring is waarbij je zelf precies weet wat er gebeurt. Zorgen dat middels hypnotherapie het onderliggende gevoel achterhaald wordt, zodat er een basis gelegd wordt waarmee in een vervolgsessie negatieve patronen kunnen worden doorbroken. Het identificeren van hetgeen waar jij met worstelt, noem je ook wel het onderliggende gevoel achterhalen. Dit is het verankerde gevoel dat jij altijd onbewust met je meesleept en waarvan je vaak niet weet hoe je er bij bent gekomen. Met het toepassen van hypnotherapie in omgeving Bergen op zoom kunnen jullie gaan kijken waardoor het onderliggende gevoel ontstaan is en hoe je dit patroon ontwikkeld hebt.

Afsluiting en bespreken hoe je de hypnose sessie ervaren hebt

Kevin Boeren vindt het persoonlijk en als hypnotherapie belangrijk dat jouw eerste ervaring met hypnose ontspannen aanvoelt en dat alles duidelijk en praktisch wordt uitgelegd, zodat jullie snel afscheid van jouw probleem kunnen gaan nemen. Na de sessie zal hij alle inzichten voor je samen bundelen zodat je hier praktisch mee aan de slag kunt in je dagelijkse leven.

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?