Kevin Boeren hypnotherapeut voor hypnotherapie in Etten Leur hoeven en Den Bosch

Algemene voorwaarden

Prijzen

De prijzen zijn niet per uur, maar per sessie. De sessie duurt 60 tot 90 minuten.
De betaling gebeurt ter plaatse na de sessie. Dit gebeurt contant, er is geen pintransactie mogelijk.


Afspraak verplaatsen of annuleren

Wanneer u een afspraak verplaatst of annuleert ten minste 48 uur voorafgaand aan de ingeplande datum, is dit geheel kosteloos. Als dit echter minder dan 48 uur voorafgaand aan de afspraak is, dan zal de volledige sessie wel in rekening worden gebracht.

Bij annulering van een masterclass/training/ bonusdag of een andere workshop een week (7 dagen) voor aanvang zal 20% van het gele bedrag in rekening gebracht worden. Bij 10 dagen voor aanvang zal er 15% in rekening gebracht worden van gehele bedrag. 


Niet komen opdagen

Wie bij een afspraak niet komt opdagen zonder verwittiging krijgt géén nieuwe afspraak. De volledige sessie wordt dan in rekening gebracht.


Hypnotherapie is geen medische dienst

Kevin Boeren Hypnotherapie & Bewustwording is geen arts, psychiater, psycholoog of diëtist. In dit bedrijf stellen wij dus geen medische diagnoses, schrijven we geen geneesmiddelen voor en leveren we geen medische diensten of voedingsadviezen. De therapieën zijn echter wel gebaseerd op de in de hypnotherapie aanvaarde methodes. Overleg echter wel altijd met uw psycholoog of psychiater of eventuele andere behandelaars of een combinatie van verschillende therapieën mogelijk is. Het reguliere traject gaat namelijk altijd boven het alternatieve traject.


Garantie kunnen wij niet voor 100% bieden

Hypnose werkt bij heel veel mensen. Waarschijnlijk zal het ook werken bij jou. Echter kunnen wij geen 100% garantie bieden voor succes. Bij hypnose is niet enkel de hypnotherapeut belangrijk: het gaat om de samenwerking. De cliënt moet helemaal klaar zijn voor hypnose en voor verandering, om zo de beste resultaten te kunnen verkrijgen. Mochten we merken dat het niet zal werken, dan zullen wij dit al bij de eerste sessie vermelden, zodat je geen verdere sessies hoeft te ondergaan.